Topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Gala Premiilor Emmy

Gala Premiilor Emmy a fost o ocazie excelentă pentru criticii de specialitate să ”taie în carne vie” atunci când a fost vorba de ținutele purtate de vedete. Nimic nu a scăpat atenției lor, iar la final au putut să ofere publicului un top al celor mai bine îmbrăcate vedete.

AFP_1965PZ

Picture 1 of 5

Angela Sarafyan arrives for the 70th Emmy Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles, California on September 17, 2018. (Photo by VALERIE MACON / AFP) (Photo credit should read VALERIE MACON/AFP/Getty Images)

Heidi Klum

Heidi Klum este o apariție prin simpla sa prezență, dar rochia de culoarea piersicii pe care a ales să o poarte cu acest prilej a fost o alegere mai mult decât inspirată. Toată lumea a fost de acord că a fost una dintre cele mai frumoase ținute, iar criticii pur și simplu nu au avut ce să-i reproșeze.

Angela Sarayfan

Negrul nu prea se mai poartă în rândul vedetelor. Cu toate acestea, Angela Sarayfan a fost comparată cu o prințesă, deși rochia a fost una de culoare neagră. Cu toate acestea, a fost o ținută spectaculoasă, care nu s-ar potrivit oricui. Angela în schimb a fost la înălțime cu ținuta aleasă.

Thandie Newton

Cu o rochie roz lungă, cu un umăr la vedere, Thandie Newton a fost și ea trecută în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la ediția din acest an a premiilor Emmy. Trena superbă a completat ținuta care a purtat semnătura cunoscutul designer Brandon Maxwell.

Allison Janney

”Strălucitoare”. Astfel a fost caracterizată ținuta purtată de Allison Janney. Geanta și sandalele purtate de Allison au completat perfect ținuta, iar ca un detaliu de mare finețe, bijuteriile alese de vedetă au avut montate pietre prețioase de culoare verde, exact culoarea ochilor actriței.

Chrissy Teigen

Soția lui John Legend este recunoscută pentru farmecul său, dar și pentru trupul care pare fără nicio imperfecțiune. O rochie strălucitoare, care a lăsat la vedere un decolteu generos, precum și o mare parte din piciorul drept a fost alegerea lui Chrissy. O ținută care nu s-ar fi potrivit oricui, dar care modelului american i s-a potrivit ca o mănușă.

Keltie Knight

Tot pe strălucitor a mizat și Keltie Knight, dar care a introdus și ceva auriu în ținuta sa. Rochia albă cu multe volane, cu o trenă scurtă, a fost pe placul chiar și celor mai cârcotași, așa că prezentatoarea canadiană și-a făcut lor în topul celor mai bine îmbrăcate vedete.

Kristen Bell

Kristen Bell a mizat pe simplitate la ediția din acest an a Premiilor Emmy. O rochie albă și elegantă, cu o croială simplă, a fost suficient pentru actriță, dar și pentru critici. Aceștia au copleșit-o cu laude și au dat-o drept exemplu pentru alegerea sa, arătând că nu întotdeauna ce este excesiv accesorizat sau colorat este și un model de urmat.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*