Ținutele vedetelor de la Premiile Emmy 2018

Ediția din acest an a Premiilor Emmy a fost prilejul pentru vedete pentru a veni îmbrăcate în ținute extravagante, care au impresionat criticii de specialitate. Evident, au fost și unele care nu au fost chiar atât de inspirate, dar și unele care au stârnit admirația tuturor. Despre acestea din urmă ne vom ocupa și noi, pe scurt, în rândurile de mai jos.

Aretha Franklin Hearse

Picture 1 of 5

Aretha Franklin Hearse

Jessica Biel

Soția lui Justin Timberlake este, de fiecare dată o apariție care este pe placul criticilor se specialitate. Nici de această dată nu și-a dezamăgit fanii, iar ținuta pe care vedeta a purtat-o pe covorul roșu a fost una care a fost considerată printre cele mai frumoase. În rochia sa alba semnată Ralph & Russo, Jessica a fost cu adevărat o apariție extraordinară la brațul soțului său. Rochia aleasă de ea s-a completat perfect cu machiajul discret, buzele de un roz frumos, iar buclele lejere au fost coafura perfectă. Fără îndoială, o ținută de mare clasă pentru Jessica Biel.

Penelope Cruz

O apariție de senzație a fost și Penelope Cruz, care a smuls multe aprecieri pozitive din partea criticilor de specialitate. De altfel, aceștia i-au caracterizat ținuta ca fiind una ”divină”, ceea ce trebuie să recunoașteți nu este un compliment chiar atât de lipsit de importanță. Rochia pe care Penelope a ales să o poarte în această seară de gală a fost creată special pentru ea de Karl Lagerfeld. Și, într-adevăr, i s-a potrivit ca o mănușă.

Christiano Seriano, preferatul multor vedete

Creațiile lui Christiano Seriano au fost se pare vedetele serii. Mai multe vedete au ales să-i poarte creațiile semnate de el, iar acest lucru le-a adus și în topul celor mai bine îmbrăcate staruri de la premiile Emmy din acest an. Astfel, Tatiana Maslany a impresionat cu un costum cu un umăr dezgolit și pantaloni negri, în timp ce Leslie Jones a ales un costum îndrăzneț, pe care culorile roz și bleu strălucitor au părut în armonie perfectă.

Scarlett Johansson

Superbă ca întotdeauna a fost și Scarlett Johansson, care a purtat o rochie albă semnată Balmain, la care a accesorizat cercei Bulgari și o pereche de sandale cu toc. Machiajul și coafura stilată i-au completat perfect ținuta, iar totul părea că vorbește despre senzualitate, ca de altfel mai toate ținutele purtate de vedeta din ”Avengers”.

Vanessa Kirby

Nu este nevoie de multe paiete sau accesorii extravagante pentru ca o ținută să fie una cu adevărat senzațională. Acest lucru a reușit cel mai bine să-l demonstreze și Tom Ford, care cu o rochie aparent simplă, fără prea multe detalii care să încarce sau să încurce inutil, a reușit o creație de senzație, care i s-a potrivit ca o mănușă delicatei Vanessa Kirby.

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*