Ținute sofisticate la Premiile Tony

Orașul care nu doarme niciodată, New York-ul, a găzduit recent cea de-a 72-a ediție a premiilor Tony. Ca de obicei, vedetele care au participat la această ceremonie s-au întrecut în ținute care de care mai spectaculoase, care au fost caracterizate de presa de specialitate cu un singur cuvânt: sofisticat.

Tony 1

Picture 1 of 5

Oscar-ul spectacolelor de teatru

Și cum să nu fie spectaculoase și sofisticate ținutele vedetelor, ținând cont că premiile Tony reprezintă ecivalentul Oscar-urilor în lumea fascinantă a lumii patronată de muza Thalia, iar cele mai bune piese și musicaluri de pe Broadway au fost în prim plan. Gala a fost una grandioasă, așa că vedetele s-au aflat la înălțime.

Strălucire de vedetă

Ținutele pline de strălucire sunt preferatele multora, dar cu toate acestea puțini sunt cei care îndrăznesc să le poarte, din cauză că sunt extrem de pretențioase. Dar, când ești o vedetă de primă clasă, atunci este parcă obligatoriu să ai ceva strălucire în ținuta ta. Așa se pare că au gândit starurile care au optat pentru ținute în nuanțe strălucitoare. Au atras atenția, în mod deosebit, actrița Tina Fey, care a ales o rochie Thom Browne argintie, decorată cu pene, dar nici cântăreața Kerry Washington nu a fost mai prejos, cu o salopetă la fel de îndrăzneață și strălucitoare, creată de Atelier Versace.

Ținute dintre cele mai diverse

Cu toate acestea, au existat și alte ținute care au impresionat plăcut, iar criticii au trebui să recunoască faptul că posesoarele lor s-au dovedit mai mult decât inspirate atunci când și-au ales rochiile pentru premiile Tony. Nu trebuie să uităm de accesorii, care au completat perfect outfit-ul ales, așa că nu au fost prea multe comentarii negative. Destul de surprinzător, ținând cont de înclinația spre critică a multor tabloide, nu-i așa?

Romantismul nu moare niciodată

O ținută strălucitoare a tentat-o și pe Claire Denis, care însă a decis că are nevoie de puțină moderație. Prin urmare, a ales o rochie Valentino, animal print, care a avut parte și de ceva străluciri discrete, care au făcut-o cu atât mai atrăgătoare. În schimb, actrița britanică a demonstrat că încă mai există romantism și în zilele noastre, și a optat pentru o rochie cu imprimeuri florale, semnată de Giambattista Valli.

Fără dress code

Organizatorii Galei au decis să nu fie atât de rigizi și să nu impună un dress code obligatoriu pentru acest eveniment. Prin urmare, vedetele au avut libertatea de a se prezenta pe faimosul covor roșu cu acele creații vestimentare menite să impresioneze, dar să le pună în valoare punctele tari, din punct de vedere fizic. Faptul că nu a existat un dress code a fost pe placul jurnaliștilor și a criticilor de modă, care au putut ”diseca” pe săturate, ținutele vedetelor, și a face unele comentarii, unele chiar malițioase, despre outfit-ul pe care acestea l-au ales.  

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*