Serena Williams, videoclip muzical topless

Cunoscuta jucătoare de tenis Serena Williams a suprins pe toată lumea atunci când a lansat un scurt  videoclip muzical în care a apărut topless. Prin acest clip Serena a vrut să își arate suportul pentru o campanie de avertizare asupra pericolului dat de cancerului la sân și despre cât de importante sunt verificările individuale.

Serena 1

Picture 1 of 5

Clip cu mesaj

În cadrul clipului, Serena a fost filmată topless în timp ce interpreta melodia „I Touch Myself”, cea care a fost aleasă de organizatori și pentru a da titlul campaniei, prin intermediul căreia se dorește ca femeile să conștientizeze mai mult problemele de sănătate care pot fi despistate prin verificările timpurii ale sânilor, iar cea mai gravă dintre ele este cancerul la sân.

O problemă gravă

Prin intermediului acestui clip, despre care Serena a spus că a ”scos-o din zona de confort”, inițiatorii campaniei au vrut să atragă atenția asupra cancerului la sân, care afectează din ce în ce mai multe femei. Din păcate, multe femei aleg să ignore simptomele sau semnele pin care organismul le avertizează că lucrurile nu merg tocmai bine pe acolo, și se prezintă la medic când deja este prea târziu. Din acest motiv, cancerul de sân are una dintre cele mai scăzute rate de supraviețuire. În cazul în care ar fi depistat la timp, multe femei s-ar putea vindeca în totalitate.

În onoarea lui Chrissy Amphlett

Proiectul ”I Touch Myself” a fost gândit ca pe un omagiu adus lui Chrissy Amphlett, care a decedat din cauza acestei cumplite maladii. De altfel, Chrissy Amphlett Chrissy este cea care, timp de mulți ani, a fost sufletul acestei campanii, prin care dorea să le reamintească femeilor cât de importantă este auto-palparea și diagnosticarea timpurie a cancerului la sân.

Un imn al tuturor femeilor

Melodia lui Chrissy Amphlett, ”I Touch Myself” a fost aleasă de organizatorii campaniei drept imn al femeilor care trebuie să lupte pentru sănătatea sânilor lor. Chiar Chrissy Amphlett a fost cea care și-a dat acordul pentru ca melodia ei să fie adaptată astfel încât să aibă un impact cât mai mare în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Sănătatea trebuie pusă pe primul plan

Serena Williams a declarat că în acest fel a dorit să le spună femeilor că sănătatea este pe primul plan, iar detectarea timpurie a acestei maladii crește semnificativ șansele de vindecare. De asemenea, jucătoarea de tenis a vrut să sublinieze importanța verificărilor individuale, pentru că în acest femeile își pot da seama dacă totul este în regulă cu sânii lor, sau au intervenit unele modificări pe acolo.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*