Rochia purtată de Meghan Markle la parada de ziua Reginei Elisabeta a creat controverse

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe paginile tabloidelor care au avut ”sub lupă” nunta regală din mai, că ziariștii au avut, din nou, motiv de a analiza ținuta aleasă de proaspăta mireasă, actrița Meghan Markle.

Meghan Markle 1

Picture 1 of 5

Ținuta a încălcat standardele regale?!

Despre soția prințului Harry s-a spus dintotdeauna că este un spirit liber, că nu îi plac constrângerile de niciun fel. De aceea, ținuta pe care a ales-o pentru a participa la Trooping the Colour, o paradă organizată cu ocazia zilei Reginei Elisabeta, a fost atent analizată. Și imediat au apărut și comentariile. Se pare că prin ținuta aleasă, proapăta Ducesă de Sussex, care cu acest prilej și-a făcut debutul la Palatul Buckingham, ar fi încălcat standardele regale.

A respectat sau nu protocolul

Pentru această ceremonie, fosta actriță a ales o rochie sofisticată, semnată de Carolina Herrera. Culoarea acesteia, un roz pudrat, a impresionat plăcut, la fel ca și lungimea rochiei. Cu toate acestea, prin simplul fapt că rochia lăsa la vedere umerii Ducesei, un expert în eticheta regală este de părere că protocolul nu a fost respectat.

Prea decoltată?!

Au fost voci care au apreciat ținuta aleasă de Ducesa de Sussex pentru acest eveniment, dar în același timp au fost și destui nemulțumiți, care au susținut că este ”prea decoltată” pentru standardele Casei Regale Britanice. Este cunoscut faptul că ținutele membrilor familiei regale sunt atent analizate de criticii de specialitate, în special din cauza standardelor pe care aceștia trebuie să le respecte.

Britanicii de rând, alături de Meghan

Dacă presa de specialitate a sărit imediat în sus atunci când a observat ”sacrilegiul” făcut de soția prințului Harry, prin ținuta aleasă, în schimb britanicii de rând s-au arătat încântați de rochia Ducesei. Majoritatea reprezentantelor sexului frumos au apreciat rochia, ba chiar și unii bărbați au considerat că a fost perfectă pentru această ocazie, iar fosta actriță a fost caracterizată ca fiind ”minunată”.

Membrii familiei regale nu au fost deranjați

Însăși Regina, care se știe că este mai conservatoare atunci când vine vorba de încălcarea protocolului regal în ceea ce privește îmbrăcămintea și chiar încălțămintea, nu a părut deloc deranjată de rochia purtată de Meghan. La fel și ceilalți membri ai familiei regale, care s-au concentrat pe ce era cu adevărat important, și nu pe probleme de respectare sau nu a standardelor regale a ținutei unuia dintre ei. Și, din punctul nostru de vedere, au procedat exact așa cum trebuie.

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*