Nunta regală, tot ce trebuie să știi despre ea

Pentru unele femei, visele din copilărie, când se căsătoreau cu un prinț, devin realitate. Este și cazul actriței metise Meghan Markle (36 de ani) care s-a căsătorit pe 19 mai cu alesul ei, Prințul Harry (34 de ani). Dacă dorești să știi cele mai importante momente ale acesui eveniment, citești în locul potrivit.

Nunta Regala 1

Picture 1 of 5

Mici detalii organizatorice

Serviciul religios a fost oficiat în Capela St. George din incinta Palatului Windso, iar ceremonia a fost ţinută de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Deși a existat o întreagă discuție pe tema ”cine va conduce mireasa la altar”, totul s-a rezolvat perfect, iar Prințul Charles s-a achitat perfect de această sarcină.

O nuntă… de milioane

Nu, nu este vorba despre un clișeu. Nunta celor doi a costat aproximativ 32 de milioane de lire sterline. Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că, de fapt, cea mai mare parte din cheltuieli – 30 de milioane de lire sterline, au fost cheltuite pentru serviciile de securitate.

Rochia miresei a costat 100.000 de euro

Cum era vorba de o nuntă regală, era firesc ca rochia de mireasă a lui Markle să fie una scumpă. 100.000 de lire sterline a fost prețul acesteia și este creația Ralph&Russo, unul dintre preferații miresei. Rochia a costat atât de mult pentru că a fost cusută manual și numai cei care au lucrat la ea știu cât s-au chinuit.

Machiajul, făcut de două prietene

Majoritatea mireselor, atunci când vine vorba de ziua nunții, aleg să se lase pe mâna unui make-up artist profesionist, care să creeze ceva unic. Nu și Meghan Markle, care a preferat machiajul pe care i l-au făcut două prietene din State, și care s-au achitat bine de șansa trasată. Totul a părut foarte natural, la fel ca și coafura miresei.

Tort original

Cei doi miri au încălcat tradiția torturilor cu fructe la nunțile regale și au ales unul pe gustul lor, cu lămâi și flori de soc. Chef Claire Ptak, proprietara unei cofetării londoneze pe nume Violet Cakes a fost aleasă să se ocupe de tortul mirilor, care a fost acoperit cu cremă de unt, iar florile de pe el au fost unele naturale.

Un fotograf cu sânge albastru

Alexi Lubomirski este un fotograf preferat de multe vedete, și pe care cei doi miri l-au ales pentru a importaliiza momentele speciale ale nunții lor. Nimic neobișnuit ați zice, dar ce părere aveți dacă vă dezvăluim un secret: fotograful are sânge albastru, este chiar un prinț polonez. Inedit, nu-i așa?

În fine, nunta a trecut, dar articolele pe tema ei încă nu s-au epuizat. Așa că fiți atenți, pentru că vor urma și altele, care vă vor aduce noi amănunte și picanterii, exact pe placul dumneavoastră.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*