Meghan Markle îi va lua locul Reginei în programul Young Leaders

Proaspăta Ducesă de Sussex, soția Prințului Harry, Meghan Markle a reușit, se pare, să se integreze perfect în Familia Regală Britanică. Chiar și Regina, despre care se spunea că nu o place prea mult, este se pare cucerită de fosta actriță, și nu ratează niciun prilej să arate acest lucru tuturor.

Meghan si Harry 2

Picture 2 of 5

Regina a predat ștafeta

Regina Elisabeta a decis că anul acesta Meghan și soțul ei sunt perfecți pentru a întâmpina vizitatorii programului Young Leaders. Până acum aceasta intra în atribuțiile Reginei, și presa a menționat că aceasta este foarte atașată de acest rol. De aceea, numirea celor doi drept gazde ale recepției are o mare importanță.

Ce este Programul Young Leaders?

Început în urmă cu 5 ani, prin Programul Young Leaders se onorează acei tineri care trăiesc în Commonwealth și care au ajutat la schimbarea în bine a comunităților din care fac parte. Ca de obicei, va fi organizată o recepție în acest scop, iar anul acesta petrecerea va avea loc la Palatul Buckingham, iar proaspeții însurăței vor fi gazdele acesteia.

Meghan, lăudată de prințul Harry

„Sunt extrem de recunoscător că Meghan mi se alătură în acest demers de care este și ea la rândul ei extrem de entuziasmată”, sunt cuvintele cu care Prințul Harry a anunțat faptul că soția sa îi este alături în Programul Young Leaders. Preluarea redevențelor regale în cadrul acestui program nu poate fi decât una onorantă pentru cei doi Duci de Sussex, care trebuie să se prezinte la înălțime la acest eveniment.

Prințul Harry, ambasador al Commonwealth

Decizia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu este întâmplătoare. În luna aprilie ea l-a numit pe prințul Harry ambasador al tineretului pentru Commonwealth, iar acest lucru presupune ca acesta să se implice activ în a crea legături între tineri și liderii acestora din Commonwealth.

Apreciată de Regină

Fosta actriță Meghan Markle este, se pare, pe placul Reginei Elisabeta, care a invitat-o, de alfel, să i se alăture într-o călătorie cu trenul său privat, privilegiu de care nu s-au bucurat până în prezent nici măcar Prințul William și Kate Middleton. De fapt, în acest caz, Meghan Markle i-a luat-o înainte chiar și soțului ei, Prințul Harry. În plus, în presa din întreaga lume au apărut fotografii în care Regina chiar râdea în hohote în preajma soției nepotului său, așa că speculațiile cum că nu s-ar suporta au fost înăbușite. Și chiar dacă deocamdată mai are de învățat multe privind protocolul regal, Meghan Markle a cucerit rapid inimile britanicilor prin naturalețea sa.

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*