Logodna şi nunta lui Justin Bieber

Recent, Us Weekly titra date legate de pregătirile pentru nunta dintre Justin Bieber şi Hailey Baldwin.

O frumoasă poveste de iubire
…”Am vrut să mai aştept un timp până să spun ceva, dar vestea circulă repede. Simplu, lucrurile sunt aşa: Hailey, sunt atât de îndrăgostit de tot ceea ce ţine de tine! Sunt hotărât să-mi petrec viaţa ajungând să cunosc fiecare părticică a ta, iubindu-te cu răbdare, din toată inima. Inima mea este în totalitate a ta şi întotdeauna te voi pune pe primul plan! Eşti dragostea vieţii mele, Hailey Baldwin şi nu vreau să-mi petrec viaţa cu altcineva în afară de tine!” , scria artistul pe contul său de Instagram

Nunta lui Justin Bieber

Picture 1 of 4

Logodna
La începutul lunii iulie a acestui an, cei doi s-au logodit, urmând a stabili şi data nunţii, deşi au declarat că nu se grăbesc. Justin a cerut-o de soţie pe Hailey la un restaurant din Bahamas, prietenii acestora considerând că cei doi se cunosc destul de bine pentru a face acest pas, practic cererea în căsătorie nu a fost o surpriză pentru apropiaţi, aceştia ştiind despre relaţia lor stabilă.

Nunta
Se pare că nunta va avea loc în 2019, cei doi dorindu-şi o nuntă intimă, departe de ochii presei.
Pregătirile deja au început, chiar dacă cei doi încă păstrează discreţia. Celebritatea tânărului Justin, face cu greu posibilă păstrarea presei la distanţă, ceea ce asigură un flux constant de sţiri legate de relaţia şi nunta celor doi.

Justin Bieber
Tânărul cântăreţ canadian de muzică pop, a fost descoperit pe You Tube de către Scooter Braun, manager de talente în domeniu. De atunci se scrie cariera tânărului Justin, ajungând rapid să ocupe primul loc în topuri în mai multe ţări, iar la vârsta de 16 ani a devenit cel mai tânăr artist solo din istorie, care are un album pe locul I în Bilboard 200.
Până în prezent cariera lui Justin Bieber a fost punctată cu o serie de premii muzicale, printre care Artistul Anului-2010, Grammy Awards, Latin Grammy, iar Forbes l-a inclus în top 10 cele mai puternice celebrităţi din lume.

Hailey Baldwin
Logodnica lui Justin este fiica actorului Stephen Baldwin. Hailey Baldwin este un faimos model american, apariţiile în reviste celebre, fiind nenumărate. Tânăra are şi o serie de proiecte în cadrul televiziunilor. Frumuseţea şi talentul acesteia l-au fermecat pe tânărul cântăreţ, cei doi trăind acum o frumoasă poveste de dragoste care pare că se va finaliza cu o nuntă.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*