Julia Roberts a demitizat afirmațiile presei legate de gestul său

După aproape două decenii, Julia Roberts a demitizat afirmațiile presei legate de gestul său de a-și expune axilele neepilate în public. Actrița a declarat că acesta a fost, de fapt, total nepremeditat.

În 1999, la premiera filmului ‘Notting Hill’, Julia Roberts a intrat în atenția mass-mediei internaționale. Acest lucru nu s-a datorat nici talentului său actoricesc, nici superbei rochii roșii mulate din ziua respectivă. În timp ce saluta fanii și publicul prezent la eveniment, Roberts și-a ridicat mâinile, scoțând la iveală axilele neepilate. Pe măsură ce presa galbenă s-a grăbit să-i critice neglijența, alți jurnaliști au încercat să dea un înțeles mai profund ‘descoperirii’. Astfel, în jurul axilelor neepilate și a naturaleții exhibate a vedetei s-a creat un adevărat mit. Recent însă, Julia Roberts a demitizat afirmațiile presei legate de gestul său.

De la feminism la un lucru anodin

Momentul expunerii axilelor neepilate în public, de către actrița americană Julia Roberts, a fost adesea citat ca exemplu suprem de feminism. O celebritate majoră care nu se sfiește, ba dimpotrivă, își arată cu mândrie feminitatea și nu ține cont de de standardele tipice de frumusețe – în jurul unei asemenea idei a oscilat presa internațională vreme îndelungată.

La două decenii de la eveniment, într-o emisiune televizată, Julia Roberts a demitizat afirmațiile presei legate de gestul său. Ea a scos la iveală că acesta n-a fost nici pe departe unul premeditat, așa cum s-a lăsat să se creadă.

“Nu a fost o afirmație despre feminism. A fost o afirmație despre felul meu de a fi”

În emisiunea televizată a lui Busy Philipps, ‘Busy Tonight’, actrița Julia Roberts a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat la premiera filmului ‘Notting Hill’, în 1999.

“Imaginea din acel moment e vie în mintea mea. Mi-o amintesc perfect. Și nu, nu a fost o afirmație despre feminism. A fost o afirmație despre felul meu de a fi ca om obișnuit, despre alegerile pe care optez să le fac uneori, cum ar fi să mă epilez într-o zi sau nu. Acest gest n-a avut menirea să ascundă ceva profund, cum a dat de înțeles presa. Pur și simplu, așa a fost să fie. În plus, nu mi-am coordonat corect mișcările, dat fiind faptul că purtam o rochie cu mâneci foarte scurte. Nu țineam neapărat să dezvălui asemenea mici obiceiuri și preferințe pe care le am. Nici nu mi-am dat seama că oamenii vor avea vedere directă la subrațul meu”, a declarat artista.

Astfel, în doar câteva minute, Julia Roberts a demitizat afirmațiile presei legate de gestul său. În ciuda acestui fapt, momentul din 1999 nu a fost singurul în care Roberts a apărut în presă cu un look au naturel. Și nici singurul în care o vedetă neglijează părul de la subraț.

Actrița, actualmente de 51 de ani, nu a fost unica surprinsă în asemenea ipostaze la evenimentele mondene

De-a lungul timpului, mai multe vedete au fost prinse pe picior greșit de obiectivul aparatelor foto. Celebra actriță din “Charlie’s Angels”, Drew Barrymore, a apărut cu axilele neepilate nici mai mult, nici mai puțin, decât la un festival de modă. Fotografii au surprins-o astfel la braț cu designerul Marc Jacobs. 

Părul de la subraț a fost vizibil și în fotografiile făcute colegelor din trupa Destiny’s Child, Beyonce și Kelly Rowland. Ambele dive au avut grijă să apară în lumina reflectoarelor afișând ținute glam de milioane. Dar au uitat de un mic amănunt: părul de pe axile. Fotografii, în schimb, n-au uitat să imortalizeze scena și să o mediatizeze intens, făcând-o cunoscută lumii întregi.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*