Fotografiile oficiale de la botezul prințului Louis au fost făcute publice

Pe 9 iulie, la aproape 3 luni de viață, cel mai nou membru al familiei alcătuită din prințul William și Ducesa Kate Middleton a fost botezat. În urmă cu câteva zile, Familia Regală Britanică a făcut publice fotografiile oficiale de la ceremonie, iar toată lumea a fost de acord că totul a fost mai mult decât perfect.

Botez Louis 1

Picture 1 of 5

Regina a lipsit

Aproape toți membrii Casei Regale au participat la eveniment, cu excepția Reginei Elisabeta și al Prințului Philip. Serviciul religios a fost oficiat de Justin Welby, Arhiepiscop de Canterbury, cel care are deja experiență în acest caz, pentru că tot el s-a ocupat de crețtinarea celor doi frați mai mari ai micului prinț, George și Charlotte.

Îmbrăcat după tradiție

Și de data aceasta mama sa, Ducesa Kate Middleton a vrut să respecte tradiția, așa că micuțul a fost îmbrăcat într-o rochie lungă, de satin. Poate fi ceva mai neobișnuit pentru noi, oamenii obișnuiți, însă nu și pentru Kate și William, care și-au îmbrăcat la fel toți cei trei copii, pentru ziua când au fost botezați. De altfel, alți 60 de bebeluși regali au purtat acest model de rochie la botez, așa că nu ar trebui să ne mire decizia celor doi.

Meghan și Harry, frumoși și îndrăgostiți

De la botez, dar și de la petrecerea de după, nu aveau cum să lipsească Ducesa de Sussex – Meghan Markle, însoțită de soțul ei, prințul Harry. Cei doi au impresionat plăcut, părând mai frumoși, fericiți și îndrăgostiți ca niciodată. Ținutele lor au respectat întru tocmai protocolul regal, și deși au impresionat prin stil și eleganță, nu au umbrit în niciun fel adevăratele vedete ale zilei, familia de Cambridge, alcătuită din William, Kate și cei trei copii ai lor.

Kate a fost impecabilă

După cum ne-a obișnuit deja, mama micuțului, Kate Middleton a fost impecabilă. Ea a strălucit într-o creație semnată de Alexander McQueen, la fel ca și-n cazul celorlalte două botezuri. Surprinzător, a ales să nu poarte pălărie, ci a avut o bentiță  semnată. Obrajii îmbujorați și zâmbetul sincer cu care ne-a cucerit au fost și de această dată la înălțime, iar silueta perfectă nu a dat niciun moment impresia că posesoarea ei este după trei sarcini, destul de apropiate ca timp.

Recepția, la reședința bunicilor

Petrecerea după botez a avut loc la Clarence House, care este reședința Prințului Charles și a Camillei. Doar invitații au putut participa la aceasta, iar alături de alte bucate alese, la loc de cinste s-a aflat și o bucată din tortul pe care care William și Kate s-au avut la nunta lor. O delicatesă veche de 7 ani, dar care se pare că nu ți-a pierdut – prea mult, gustul și prospețimea.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*