Chrissy Teigen, după a doua naştere

Majoritatea celebrităţilor de peste ocean nu ies la nicio întâlnire cu presa sau cu fanii, după perioada de sarcină şi după naştere, decât după ce se conving că arată excepţional, cel puţin la fel de bine ca înainte. Sunt însă şi excepţii, cum este cel al modelului Chrissy Teigen, care şi-a surprins neplăcut fanii. Faptul că tânăra mama nu a fost preocupată doar de recăpătarea siluetei, pare să nu fie pe placul celor care frecventează reţelele de socializare.

Chrissy Teigen dupa a doua nastere

Picture 1 of 5

Chrissy Teigen
Interesanta Chrissy Teigen, cu rădăcini norvegiene şi thailandeze, soţia lui John Legend, este cunoscută în lumea mondenă datorită activităţii sale în modeling. S-a lansat în anul 2010 pe filiera Sports Illustrated. Din acel moment a pozat permanent pentru reviste de gen, printre care Vogue, a fost gazda Galei Billboard, a pozat în campanii pentru Nike, deţine un blog de cooking şi are o emisiune TV.

Viaţa de familie
În decembrie 2011, Chrissy Teigen se logodeşte cu John Legend, urmând ca pe data de 4 septembrie 2013 să aibă loc şi căsătoria celor doi, pe malul Lacului Como, în Italia. Tânăra mireasă pare înclinată spre viaţa de familie, întregind noul cuplu format, cu doi copii, cărora le dedică foarte mult din timpul ei.

Revenirea după a doua sarcină
În luna mai a acestui an, Chrissy Teigen a dat naştere celui de-al doilea copil, un băieţel. După trei luni de la naştere, vedeta le-a arătat fanilor internauţi silueta post-partum, care însă nu demonstrează că s-a produs o revenire spectaculoasă după sarcină. Conform imaginilor, lupta cu kilogramele nu a fost prioritară pentru vedetă, ocupându-se mai mult de creşterea celor mici, decât de respectarea dietelor.

Reacţia internauţilor
Reacţiile celor care frecventează reţelele de socializare, nu au întârziat să apară, mare parte dintre aceştia fiind dezamăgiţi de faptul că tânăra mamă nu a reuşit să slăbească şi să-şi recapete silueta.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*