Cele mai frumoase momente la Gala Premiilor Emmy 2018

Ediția din acest an a Galei Premiilor Emmy s-a încheiat, dar ecourile încă nu s-au stins. În afară de faptul că vedetele s-au întrecut în ținute și s-au decernat premii, Gala a fost presărată și nenumărate momente frumoase, culminând chiar și cu o cerere în căsătorie.

Premii Emmy 1

Picture 1 of 5

Donald Trump, abuzuri sexuale și multe ironii

În deschiderea Galei, vedetele au fost surprinse de un moment de dans ceva mai aparte. Povestea de pe scenă a abordat mai multe probleme actuale, printre care a fost luată în colimator și lipsa de diversitate cu care se confruntă producțiile de televiziune. Președintele Donald Trump a fost și el ironizat în cadrul acestui moment, în care s-au mai atins și alte probleme precum hărțuirea și abuzurile sexuale, dar și faptul că discriminarea rasială este însă prezentă.

Se uită cineva la Emmy?

Cam aceasta a fost întrebarea pe care Colin Jost și Michael Che au adresat-o vedetelor, dar și celor care urmăresc acest spectacol din fotoliile de acasă. Evident, a fost o glumă, mai ales dacă ținem cont de ”foamea de senzațional” a publicului larg, dar și de audiențele înregistrate.

Cererea în căsătorie!

Glenn Weiss a urcat pe scenă în aplauzele tuturor pentru a primi premiul pentru Cel mai bun regizor al unui show de divertisment. Emoționat, Glenn și-a început discursul care a culminat cu o neașteptată cerere în căsătorie. Iubita sa a fost extrem de surprinsă, la fel și publicul din sală, care a așteptat cu nerăbdare răspunsul. Acesta a fost, cum altfel, decât unul afirmativ, așa că putem vorbi de o seară cu totul specială pentru Glenn și viitoarea doamnă Weiss.

Betty White și un zâmbet de milioane

Unul dintre cele mai gustate momente a fost când pe scenă a urcat Betty White. Actrița, în vârstă de 96 de ani, a primit premiul Emmy pentru întreaga carieră. Cu un discurs plin de umor, Betty le-a amintit celor prezenți ”cât este de bătrână”. Evident, toată lumea din sală a aplaudat-o îndelung în picioare pe una dintre cele mai bune actrițe de comedie din lume.

Oscarurile televiziunii

Premiile Emmy au fost numite, pe drept cuvânt, echivalentul Oscarurilor, dar pentru producțiile de televiziune. După cum era de așteptat, producţiile „Game of Thrones” şi „The Marvelous Mrs. Maisel” au fost cele care au primit cele mai multe dinstinții, dar au fost și suficiente surprize. Votul pentru nominalizări a avut loc în perioada 11 – 25 iunie, iar finaliștii au fost anunțați pe data de 12 iulie. La final toată lumea a fost de acord că a fost una dintre cele mai bune Gale din ultimii ani.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*