Cele mai frumoase machiaje purtate de vedete la Globurile de aur 2018

Decernarea Globurilor de Aur a fost prilejul ideal pentru ca vedetele să își etaleze cele mai spectaculoase ținute, coafuri și bijuterii. Iar fiindcă o apariție nu poate fi completă fără un machiaj reușit, make-up artiștii vedetelor s-au ocupat ca acestea să arate impecabil.  Unele dintre ele s-au afișat cu machiaje îndrăznețe, altele cu machiaje naturale, discrete, însă cu toatele au strălucit pe covorul roșu. Iată machiajele care ne-au impresionat:

Cele mai frumoase machiaje purtate de vedete la Globurile de aur 2018 5

Picture 5 of 5

Abbie Cornish

Abbie a optat pentru un machiaj smokey în nuanțe calde de maro, care îi îndulcește trăsăturile și îi scoate în evidență subtonurile verzi ale ochilor. Pentru a nu buze a ales un superb ruj nude mat, care să nu rivalizeze cu frumosul machiaj al ochilor.

Emily Ratajkowski

Emiliy ne-a obișnuit cu apariții îndrăznețe și sexy și nici de această dată nu ne-a dezamăgit. Machiajul său a fost unul inedit, cu un fard peachy-pink pe pleoapă și cranberry pe linia apei și sub gene. Sprâncenele naturale, genele lungi și rimelate, buzele în același ton cu fardul ochilor și obrajii fresh, într-o nuanță de piersică,  au întregit un look perfect.

Allison Williams

Allison a optat tot pentru un machiaj în tonuri fresh și naturale. Aceasta a purtat un fard natural pe toată pleoapa și un ruj natural, mat. Imaginea fost completată prin gene lungi și sprâncene îngrijite.

Kerry Washington

Kerry a ieșit în evidență cu un eyeliner superb, violet, singura pată de culoare într-un machiaj complet neutru .

Taylor Hill

Și Taylor a mizat pe un machiaj statement și bine a făcut!Accentul a fost pus pe buzele sale pline, make-up artistul vedetei a optând pentru un ruj mat cremos într-o nuanță de black-cherry. Look-ul a fost completat cu un eyeliner în aceeași nuanță, sprâncene pline, naturale și pomeți conturați discret.

Katherine Langford

Vedeta a purtat un machiaj clasic cu smokey eyes într-o nuanță de gunmetal, buze naturale și pomeți conturați. Blush rose în același ton cu rujul a adăugat o notă fresh.

Kendall Jenner

Kendall nu ne-a surprins la capitolul machiaj, aceasta purtând machiajul cu care ne-a obișnuit, în nuanțe nude, buze glossy. Pielea sa bronzată și sprâncenele îngrijite au întregit armonios look-ul.

Penelope Cruz

Machiajul ochilor în nuanțe de bronz a fost cel care a ieșit în evidență în cazul lui Penelope. Acesta a fost completat de buze pinky-nude, gene bine rimelate, sprâncene conturate și pomeți evidențiați discret.

Jessica Biel

Jessica a ales un look romantic, cu gene lungi și ochi alungiți cu ajutorul unui fard de pleoape maro. Pentru buze a ales o pată de culoare prin rujul roz bonbon.

Nicole Kidman

Nicole a purtat un look său specific- blush și ruj rose, cu un finish natural, fard de pleoape rece, care îi scoate în evidență ochii albaștri, sprâncene discrete și gene bine rimelate la bază.

Dakota Johnson

Dakota a fost machiată în nuanțe cu subton cald, adaptate pielii sale – blush și ruj în nuanțe peachy.

Sabrina Carpenter

Tot în nuanțe de piersică a fost realizat și machiajul Sabrinei, conferindu-i acesteia o notă  de prospețime prin blush-ul peachy și rujul glossy în aceeași nuanță. Ochii au fost bine conturați cu un creion maro închis, sprâncenele au avut un aspect plin, iar genele cu foarte mult volum au completat efectul ușor smokey.

Angelina Jolie

Angelina a ales un look clasic, Cat Eyes și buze naturale, glossy. Pentru un plus de prospețime, make-up artistul a adăugat un creion în nuanța pielii pe linia apei.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*