Cel mai bine platite actriţe de la Hollywood

Scena celebrităţilor de la Hollywood este an de an presărată cu detalii picante despre viaţa acestora, dar şi despre parcursul carierelor care presupune multă muncă, dar şi remuneraţie pe măsură. Un top al celor mai bine plătite actriţe, ne face cunoscute sumele pe care celebrităţile le câştigă în urma activităţilor cinematografice.

Top 10 cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood
Topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood debutează cu actriţa Scarlett Johansson, care se află pe locul întâi, cu un câştig estimat undeva la 40,5 milioane de dolari. Locul doi în topul câştigurilor revine Angelinei Jolie, cu o sumă estimată la 28 de milioane de dolari. Jenifer Aniston ocupă locul trei, cu 19, 5 milioane de dolari, iar pe locul patru se află Jennifer Lawrence, cu 18 milioane de dolari. Conform Forbes, locul cinci revine lui Reese Witherspoon, cu 16,5 milioane de dolari, iar locul şase aparţine lui Mila Kunis, cu 16 milioane de dolari. Ultimele patru locuri ale topului sunt ocupate de faimoasele Julia Roberts, Cate Blanchett, Melissa McCarthy şi Gal Gadot.

Cel mai bine platite

Picture 2 of 5

Scarlett Johansson
Ocupanta locului întâi în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, Scarlett Johansson, actriţa de 33 de ani, s-a remarcat prin rolul interpretat în „The Horse Whisperer”, moment din care calea carierei sale a fost deschisă spre evoluţie şi nominalizări la Premiul Globul de Aur. Multiplele roluluri interpretate au sporit semnificativ averea tinerei şi talentatei actriţe.
Angelina Jolie
Născută în anul 1975, actriţa Angelina Jolie are o carieră impresionantă în cinematografie, pelicule celebre în care a jucat şi pe care le-a regizat, consacrând-o ca una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood. De-a lungul carierei a primit o serie de premii printre care, Premii Oscar, Globul de Aur, Freedom Award.
Jennifer Aniston
Faima internaţională a actriţei Jennifer Aniston a venit odată cu rolul lui Rachel Green din serialul Prietenii tăi. Cu un palmares de zeci de roluri în comedii romantice şi cu o activitate regizorală bogată, actriţa a reuşit să-şi cucerească publicul şi să devină una dintre cele mai îndrăgite vedete. Revista „Man’s Health” a desemnat-o pe Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie din toate timpurile.
Jennifer Lawrence
Tânăra actriţă de numai 28 de ani, este cunoscută pentru rolul principal din comedia romantică „Silver Lining Playboy”. Este cea mai tânără nominalizare la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Activitatea actriţei presupune roluri de film, voce şi televiziune, talentul cinematografic fiind incontestabil.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*