Ce mănâncă vedetele la micul dejun

Ce mananca vedetele la mic dejun 1

Picture 1 of 10

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acesta trebuie să fie consistent, sănătos şi să vă dea energia necesară pentru întreaga dimineaţă. Dacă doriţi să vă menţineţi în formă şi nu mai ştiţi ce să puneţi pe masă la micul dejun, luaţi-vă inspiraţia de la vedete. Acestea au mare grijă la alimentaţia lor şi mai ales la micul dejun. Iată ce mănâncă câteva vedete  pentru a avea corpul de invidiat pe care îl afişează.

Gwyneth Paltrow 

Doctorul Frank Lipman, unul dintre nutritioniştii care o ajută pe actriţă să aibă o alimentaţie sănătoasă, corectă i-a recomandat acesteia să mănânce la micul dejun omletă cu legume, sardine cu avocado, somon afumat şi pâine fără gluten.

Julia Roberts 

Julia Roberts mănâncă terci de ovăz, în care adaugă ouă şi avocado. Ovăzul conţine o fibră ce se numeşte beta-glucan. Peste fulgii de ovăz fierţi cu apă sau cu supă de legume se pune un ou şi se ia cratiţa de pe foc după ce s-a făcut oul. La final se adaugă o jumătate de avocado tăiat cubuleţe. Acesta este un mic dejun complet, ce conţine fibre, proteine, grăsimi sănătoase, carbohidraţi, vitamine şi minerale, aşa cum explică Kathy Kaehler, nutrţionistul şi antrenorul Juliei Roberts.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston este recunoscută pentru corpul său tonifiat şi este fană a dietelor ce conţin multe proteine. Actriţa preferă să ia un mic dejun săţios şi optează pentru omleta cu albuş de ou, pui, avocado şi parmesan, aşa cum declară nutriţionistul ei, Carrie Wiatt. Ouăle sunt  bogate în proteine, iar avocado sunt o sursă de grăsimi bune şi substanţe nutritive ce au rol antiinflamator”, De asemenea, nutriţionistul mai recomandă şi fructele de pădure.

Fergie

Fergie nu vrea să se înfometeze, însă pentru a îşi păstra silueta alege dimineaţa brânzica de vaci, pe care o combină cu felii de roşii. Acest mic dejun este echilibrat, având proteine, fibre şi antioxidanţi, ne spune nutriţionistul cântăreţei, Carrie Wiatt.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este mereu în mişcare, aşa că îşi ia micul dejun în drum spre muncă, iar acesta constă dintr-un shake proteic care îi oferă energie. Shake-ul conferă substanţe nutritive şi multă energie, fiind o alternativă rapidă şi sănătoasă pentru micul dejun. Haylie Pomroy, nutriţionistul vedetei, ne recomandă să amestecăm două linguriţe de pudră proteică în apă rece şi să adaugăm puţină scorţişoară, pentru că aceasta accelerează metabolismul.

Khloe Kardashian

Starul american pare cel mai apropiat de preferinţele noastre în materie de mic dejun. Aceasta a declarat pentru revista “People” că mănâncă dimineaţa cereale cu lapte degresat (2% grasime), iar apoi bea o ceaşcă de cafea. Dacă acesta este secretul pentru a arăta ca ea, atunci cerealele vor face parte cu sigurnaţă din micul nostru dejun.

Vedetele sunt oameni ca şi noi, numai că au mare atenţie la lucrurile pe care le mănâncă. Nu trebuie însă să fii vedetă pentru a mânca sănătos, corect, astfel încât să ai energie toată dimineaţa. Acestea sunt doar câteva exemple de alimente benefice, poţi alege să mănânci orice vrei, atâta timp cât micul dejun este unul echilibrat


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*