A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață

Începând cu 1985, anual, revista americană ‘People’ desemnează cel mai sexy bărbat în viață. În 2018, titlul i-a revenit actorului britanic Idris Elba.

Cu o tradiție de peste trei decenii, ‘Sexiest Man Alive’ este una dintre cele mai populare și mai așteptate rubrici ale revistei ‘People’. Anul acesta, publicația americană i-a oferit titlul actorului britanic Idris Elba.

A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață. Un detaliu curios în spatele alegerii revistei ‘People’

Idris Elba este al treilea bărbat de culoare care primeşte titlul de Cel mai Sexy Bărbat în viaţă. Ceilalți doi actori desemnați au fost Denzel Washington, în 1996, și Dwayne Johnson, în 2016.
Curios este că, vârsta actorilor de culoare, selectați la categoria Cel mai Sexy Bărbat în viaţă, a crescut exponențial pe parcurs. Astfel, dacă în momentul obținerii titlului, Denzel Washington avea 42 de ani, succesorul său, Dwayne Johnson avea 44, iar Idris Elba – 46. Acest lucru îl transformă, automat, pe Elba, în cel mai vârstnic actor de culoare, care a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață.

Ce a declarat Idris Elba după ce a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață

Într-un interviu acordat prin Skype lui Jimmy Fallon, gazda emisiunii ‘The tonight show’ de la NBC, Idris Elba a povestit că decizia revistei ‘People’ l-a luat prin surprindere.
„M-am uitat în oglindă. M-am analizat. Mi-am spus «Da, eşti sexy astăzi». Dar, să fiu sincer, nu mă așteptam. A fost o surpriză frumoasă. Mi-a hrănit ego-ul“.
În același interviu, Idris Elba a glumit pe seama faptului că este cea de-a 33-a vedetă de la Hollywood care primește titlul de ‘Sexiest Man Alive’ de la revista People.

Cum au reacționat fanii actorului

Anunțul că Idris Elba a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață i-a bucurat pe fanii vedetei.

În era tehnologiei, fanii lui Elba și-au exteriorizat bucuria în mediul online. Au făcut-o prin intermediul unor rețele de socializare ca Facebook sau Tweeter, folosind intens hashtag-ul SexiestManAlive după numele actorului, dar și diverse gif-uri.

Mesajele au devenit virale. Mii de persoane de pe întreg mapamondul s-au implicat în discuțiile generate de subiect.

Cine este Idris Elba – actorul de aur

Pe numele său adevărat Idrissa Akuna, Idris Elba este un actor de film și de dublaj. Cochetează de asemenea cu muzica, în calitate de DJ. Are doi copii. Mai este cunoscut sub numele: DJ Big Driis, Big Driis the Londoner, sau
7 Dub.

Născut la 6 septembrie 1972, Elba are în palmares Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor dintr-o miniserie: The Prince’s Trust.

După debutul din ’94, a jucat în peste 35 de filme. A apărut în 27 de seriale și proiecte de televiziune, precum și în câteva videoclipuri. Începând cu 2012, a fost gazda unor proiecte TV ca: ‘Idris Elba’s How Clubbing Changed the World’, ‘Idris Elba: King of Speed ‘și ‘Idris Elba: No limits’.

Cele mai cunoscute filme ale sale sunt: ‘American gangster’ (2007), ‘Thor’ (2011), ‘Prometheus’ (2012), ‘Pacific Rim’ (2013), ‘Thor: The Dark World’ (2013), ‘The Gunman’ (2015), ‘Avengers: Age of Ultron’ (2015), ‘Star Trek Beyond’ (2016), ‘The Dark Tower’ (2017), ‘Thor: Ragnarok’ (2017).

În 2016, și-a împrumutat vocea pentru două personaje celebre din filmele de animație. E vorba de Bogo – din ‘Zootopia’ și Fluke, din ‘Finding Dory’. Tot în acel an, a intrat în Lista Time 100 – Cei mai influenți oameni din lume. Iar în 2018, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață.

Prima persoană care a fost desemnată de revista americană ‘People’ drept Cel mai Sexy Bărbat în Viață a fost actorul Mel Gibson. De-a lungul timpului, titlul a mai fost câștigat de nenumărate personalități. Printre ele: Tom Cruise (1990), Richard Gere (1993/1999), Brad Pitt (1995/2000), George Clooney (1997/2006), Johnny Depp (2003/2009), David Beckham (2015) etc.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*