15 love tricks

Știu, deja îți dai ochii peste cap când vezi cuvântul „love”, dar nu e cazul. În următoarele rânduri, vei vedea câteva love tricks care te pot ajuta în a fi mai relaxată încă de la prima întâlnire. Prima întâlnire poate avea, de multe ori, o influenţă decisivă asupra viitorului unei relaţii. Aşa căeste firesc să ai anumite dubii, să te gândeşti că partenerul tău nu va fi exact cum îţi doreşti, însă nu trebuie să tragi concluzii pripite. Aşteaptă să ieşi cu el şi să îl cunoşti mai bine. Prima întâlnire poate fi un succes sau un eşec, însă, indiferent care e deznodământul, este o provocare pe care trebuie să ţi-o asumi. Până la urmă, prima întălnire este un joc, iar regulile acestuia sunt mai simple decât crezi.

Încrederea de sine îți asigura un start perfect for a love story! Dada, chiar așa. De ce ar trebui să te simți vreodată intimidată? Nu e ca și când ar avea ceva în plus față de tine, și el e tot om motiv pentru care nu ai de ce să demonstrezi…nimic. Relaxează-te, simte-te bine, fii naturală, spontană și discută cu el cât mai normal fără a încerca să impresionezi încercând să fii ceva ce nu ești, de fapt. Povestește-i despre tine, dar ai grijă să-l asculți, observă-l, studiază-l discret, vezi ce-i place și ce nu. Încă de la o primă love date, e important să nu existe acele momente de tăcere „ușor” penibile care vă duc cu gândul la ok, s-a zis tot, mai e ceva de făcut? Desigur, micile stângăcii pot deveni de-a dreptul drăgălașe, însă odată depășită această etapă, the love dating ar trebui să reia direcția corectă.

Și nu, a first love date nu trebuie să iasă perfect. Până la urmă, care ar mai fi farmecul? Nu e ca și când ești la facultate și trebuie să dai un examen. Știu, vrei ca your love story să fie cea mai cea, să fie scoasă din vis, poate deja ești îndrăgostită, dar hei, ia-ți un minut și gândește-te puțin: dacă îi oferi tot din prima, după…ce faci? Drept urmare, nu te arăta așa de entuziasmată doar de la a love date, cu siguranță că nu e ultima. Și cum nu cred că vrei neapărat să sperii băiatul, cred c-ar fi mai înțelept. Iar dacă nu te ține a love meeting în doi pentru că simți că sentimentele tale au luat-o razna, planificați-vă o ieșire în grup. Într-adevăr, nu va fi cea mai romantică, plină de drăgălășenii întâlnire, dar în acest mod vei ajunge să cunoști și mai bine, mai în detaliu, terenul pe care vrei să pășești fără să existe riscul să comiți vreo gafă.

Dacă vrei real, true and pure love, lasă like-urile de pe Facebook. Măcar la întâlnire, te rog. E de-a dreptul penibil să îți verifici telefonul din minut în minut. Dacă nu te poți abține, mai bine ar fi să-l lași chiar în geantă și să te concentrezi strict pe your about to be love story. Mesajele de pe Whatsapp și like-urile de pe Facebook tot acolo vor fi, el însă…cine știe pentru cât timp? Asigură-te că va rămâne în jurul tău o bună perioadă de vreme, desigur, asta daor dacă îți dorești cu adevărat și te încearcă într-adevăr a love feeling.

Deja te-ai gândit la un milion de posibile lucruri pe care le-ți putea discuta la first love date. Dar știi și tu că, odată ce vă vedeți, lucrurile stau diferit. Desigur, de această conversație depinde și succesul întâlnirii, însă, te rog insistent, nu transforma discuția într-un interogatoriu. Vorbiți despre subiecte care îți vor permite să îl cunoști îndeaproape. Și ce e deosebit de important: umorul! Nu-l lăsa acasă, ia-l cu tine peste tot, mai ales într-o astfel de situație. În pofida unei posibile legături care s-ar putea forma între voi, nu vorbi despre lucruri mult prea intime. Nu e cazul să îl întrebi detalii la capitolul love, despre relațiile lui anterioare și nu, nici tu nu trebuie să îi povestești despre fostul tău iubit. Timpul le rezolvă pe toate.

Și dacă tot se dovedește a fi un epic fail această love story la care tot aspirai, bănuiesc că ai pregătit, evident, și un plac de evadare. Nu e deloc cum te așteptai, nu simți că poate deveni the love of your life, ba chiar nu știi cum să spui un la revedere politcos, să te ridici de la masă și să pleci. Ce te faci? E simplu: folosește metoda clasică: brusc, primești un telefon de la cea mai bună prietenă a ta care, iată că are o mare urgență pe care numai și numai tu i-ai putea-o rezolva. Iar cum prietenul la nevoie se cunoaște…chiar nu ai o altă opțiune 😉

Din toate situațiile pe care le experimentezi, înveți o lecție nouă.. În mod cert, asta nu e un motiv de depresie să te gândești cumva c-ai avea vreo problemă. Nu, sub nicio formă. Acea perfect love story va ajunge și la pragul ușii tale, nu e niciun capăt de lume. Iar asta e o certitudine, o știi și tu.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*