Vedete care au excelat pe covorul roşu la premiile Oscar în 2018

Cea de-a nouăzecea gală a Premiilor Oscar acordate de Academia Americană de Film s-a desfăşurat anul acesta la Dolby Theater din Los Angeles şi, ca la fiecare ediţie, vedetele care au păşit pe covorul roşu au impresionat prin eleganţă, nobleţe sau…extravaganţă.

Vedete care au excelat pe covorul rosu la premiile Oscar 2018

Picture 1 of 5

Vedetele galei
Evident că specificul evenimentului adună la un loc nume celebre, vedete care fac cinste oricărui eveniment monden şi care dau valoare ceremoniilor de acest gen.
Sandra Bullock a fost una dintre prezentatoarele festivităţii, optând pentru o ţinută glamour şi încântând cu farmecul specific.
Încântătoarea Jane Fonda continuă să impresioneze, atât prin naturaleţea specifică, dar şi prin rochia albă aleasă pentru acest eveniment.
Nikole Kidman, cu silueta de invidiat şi cu farmecul caracteristic, a electrizat privirile cu rochia de un albastru imperial irezistibil.
Saoirse Ronan, cunoscută pentru apariţiile discrete, nu a făcut o excepţie nici cu ocazia acestei gale, purtând o ţinută roz-pal.
Jennifer Lawrence, protagonista din pelicula Red Sparow a impresionat prin strălucirea ţinutei şi aerul vesel.

Povestea Rochiei
O altă pată de culoare a fost actriţa Rita Moreno, care a ales să proiecteze o poveste în timp, îmbrăcând cu ocazia galei din acest an, rochia pe care a purtat-o şi în anul 1962 la Gala Premiilor Oscar, atunci când a şi câştigat statueta pentru rolul interpretat în filmul West Side Story.

Lista nominalizărilor
Nominalizările Academiei Americane de Film au vizat vedete printre care Sally Hawkins, Timothee Chalamet, Willem Defoe, Jordan Peele, Mary J. Blige.

Statuetele Oscar 2018
Printre vedetele care au câştigat anul acesta celebra statuetă, pot fi amintiţi Jordan Peele pentru filmul său „Get Out”, pentru cel mai bun scenariu adaptat, premiul a fost înmânat lui James Ivory, Alisson Janney a câştigat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar, iar Francess McDormand a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă. Regizorul Guillermo del Toro a câştigat Oscarul pentru pelicula „Shapes of Water”.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*