Micul Paris din București

Din zona faimosului Centru Vechi îți prezentăm o bucătărie franceză și atmosferă destinsă în aceeași zonă: un boem și elegant bistro franțuzesc. Chef Răzvan Alexandru, proprietarul restaurantului BON Restaurant a îmbogățit gastronomia locală nu doar cu savoarea bucătăriei franțuzești, ci și cu personalitatea sa cochetă care te îndeamnă la relaxare și liniște în vacarmul capitalei.

 

BON Restaurant este unul din acele localuri care mai întâi te încântă vizual și abia după la nivelul papilelor gustative. Semnătura arhitecturii localului e dată de Cristian Corvin, un arhitect cu un portofoliu ce conține o serie de proiecte îndrăznețe: “La Bonne Bouche”, “Lacrimi și Sfinți”, “Meze”, “Colonial”, “Divan”.

Restaurantul conține saloane diferite prin tematicile pe care ni le restaurant-bonoferă: “Salonul Mesei Ovale”, “Orangeria” sau “Salonul Sticlelor de Vin”. Ce îl face și mai special este design-ul neobișnuit în cadrul căruia au fost folosite peste 200 de uși, ferestre și storuri vechi. Toate acestea au fost păstrate intact, în forma lor originală, décor ce a fost deja lăudat stârnind reacții pro și contra în privința bucătăriei.

Pentru a evita orice prejudecăți, mai bine să ne convingem singuri mergând chiar noi într-un “mic Paris” situat chiar în mijlocul capitalei…zic 🙂


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*