Zâmbetul, cel mai de preț accesoriu. Fațetele dentare, cheia perfecțiunii

Un zâmbet frumos va impresiona în orice circumstanță? Cum avem grijă de dantura noastră ține doar de noi. Trebuie să respectăm cu sfințenie acel ritual simplu de îngrijire care implică spălarea regulată pe dinți și controlul la medicul stomatolog.

Desigur, medicina a evoluat atât de mult încât medici stomatologi care au studiat diverse metode, te pot ajuta să ai un zâmbet perfect chiar dacă nu ai moștenit asta de la părinți sau dacă, pe parcursul vieții, dinții s-au stricat și și-au pierdut din frumusețe.

După cum spuneam la începutul acestui articol, rutina de îngrijire a dinților trebuie să fie respectată pentru a te asigura că ai o dantură sănătoasă și să previi pe cât posibil apariția cariilor. Spălarea pe dinți cel puțin dimineața și seara nu trebuie să fie neglijată. Ața dentară ajută la curățarea zonelor în care periuța de dinți nu ajunge, astfel că, măcar o dată pe zi, utilizarea acesteia este recomandată. Bineînțeles, evitarea zahărului în exces este necesară dacă vrei să ai o dantură cât mai sănătoasă. Dulciurile cauzează apariția cariilor care, nedescoperite și netratate la timp, pot duce la complicații.

Dacă rutina zilnică de îngrijire a dinților nu este suficientă pentru a avea un zâmbet perfect, strălucitor, așa cum ți-l dorești, specialiștii pot folosi niște trucuri pentru a te ajuta să îl obții.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o opțiune pentru persoanele care doresc să aibă un zâmbet alb, perfect, dar și pentru a trata diverse afecțiuni ale danturii, cum ar fi dinții cu discromii, tociți excesiv, spațiați sau ciobiți, dinți cu treme sau diasteme sau repararea unor anomalii minime de poziționare a dinților frontali.

Pentru acest lucru trebuie să mergi în cabinetul unui medic stomatolog care va face un consult amănunțit și va urma toate procedeele necesare pentru ca fațetele să fie realizate perfect în laboratul de tehnică dentară. Comunicarea între pacient, medic stomatolog și tehnician dentar trebuie să funcționeze exact în această ordine și să fie una la nivel profesionist. Astfel, în șapte zile, dacă totul este în regulă, poți să te bucuri de zâmbetul pe care l-ai visat întotdeauna.

Rezultatul perfect apare mai ales dacă alegi să folosești fațete pe fiecare dinte care devine vizibil atunci când zâmbești. Realizarea acestui zâmbet ideal este o investiție, însă contează calitatea rezultatului. Aceste fațete nu numai că arată foarte bine, dar au și rol de protecție și de întărire a dintelui.

După ce fațetele dentare au fost finisate și aplicate, iar procesul s-a finalizat, reabilitarea orală este următorul pas care contează foarte mult. Pentru ca zâmbetul tău să fie cât mai frumos pentru o durată mai mare de timp, nu uita de igiena riguroasă și de vizita la medicul stomatolog de cel puțin două ori pe an pentru a evalua starea de sănătate orală.

Zâmbetul vedetelor de cinema poate fi obținut foarte ușor cu ajutorul unui medic stomatolog priceput, care să lucreze cu răbdare și profesionalism. După ce lucrarea este gata, nu îți rămâne decât să ai grijă de sănătatea dinților tăi printr-o igienă corespunzătoare.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*