Albirea dinților – cum funcționează și cât este de sigură?

Toată lumea discută despre asta și în continuare este un subiect destul de controversat. Este vorba despre albirea dinților. Internetul abundă în tot felul de soluții miraculoase pe care le putem prepara cu ce avem în bucătărie pentru a ne albi dinții, apoi rafturile magazinelor și farmaciilor sunt încărcate cu tot felul de kituri de albire a dinților, așa că prea puține persoane se mai gândesc la medicul dentist ca fiind singura persoană în măsură să efectueze o albire sigură, de durată și fără riscuri.

În rândurile următoare, vom discuta despre toate modalitățile actuale de albire a dinților pentru a observa în ce anume ne putem încrede și în ce nu, căci adesea, adevărul este undeva la mijloc.

Kituri de albire dentară pentru acasă. Este suficient să scrieți în mediul online albire dentară acasă și deja veți avea în fața ochilor zeci de modalități de albire a dinților cu tot felul de ingrediente, precum sare, bicarbonat de sodiu, apă oxigenată, banane, căpșuni, mentă și multe altele. Tot așa veți găsi și o paletă amplă de kituri de albire dentară care se pot folosi în confortul casei noastre și care asigură o albire sigură și de durată. Unele kituri beneficiază de recenzii strălucitoare, dar realitatea este că cele mai multe kituri de albire dentară pentru acasă sunt periculoase și nu au fost supuse tuturor testelor de siguranță. Sau, în cazurile în care produsul funcționează, poate fi dăunător în mâinile unui utilizator fără experiență și care nu respectă cu atenție instrucțiunile.

Tratament profesional de albire dentară. Cea mai bună modalitate de a vă albi dinții constă în serviciile profesioniste oferite de către un expert stomatologic. Cei care locuiesc în București, se pot prezenta la un cabinet stomatologic lângă Mall Vitan, acolo unde vor găsi medici calificați pentru a efectua proceduri de albire dentară, precum și echipament modern. Medicii dentiști sunt singurii care știu cum anume funcționează procedura de albire dentară și pot oferi instrucțiuni pe parcursul întregului proces de la început și până la sfârșit într-o manieră sigură, oferind inclusiv o multitudine de sfaturi. De asemenea, medicul dentist se va asigura mai întâi că pacientul nu suferă de nicio afecțiune orală pentru a putea beneficia de un tratament de albire. Spre deosebire de kiturile de albire pentru acasă, această abordare este complet sigură, atât timp cât vă asigurați că optați pentru servicii de înaltă calitate. Foarte important este și să respectați instrucțiunile pe care vi le oferă medicul dentist, deoarece nimeni nu vă poate oferi garanții dacă veți ignora instrucțiunile de îngrijire post-tratament.

Mai există totuși și o altă problemă care ar trebui adusă în discuție, și anume cât de frecvent apelăm la serviciile de albire dentară. Procedura de albire dentară poate avea la un moment dat efecte adverse, atunci când este efectuată prea des și riscă să afecteze integritatea dinților. Din nou, vă puteți prezenta la un cabinet stomatologic lângă Mall Vitan, acolo unde medicul dentist vă poate spune cât de frecvent se poate efectua procedura de albire dentară. Dacă doriți să vă albiți dinții pentru o ocazie specială, ideal ar fi să consultați din timp medicul stomatolog pentru a stabili o dată potrivită pentru această procedură, astfel încât să nu fie riscantă pentru integritatea dinților.

Atât timp cât optați pentru o albire dentară efectuată de un profesionist în domeniul stomatologiei, albirea dinților este o modalitate excelentă de a vă spori zâmbetul și de câștiga mai multă încredere de sine în viața de zi cu zi.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*