Genţile lui Kylie Jenner valorează o mica avere. Despre ce sumă este vorba

Vedetele de peste hotare şochează din ce mai mult prin extravaganţă şi prin modul în care aleg să-şi cheltuiască banii. Reuşesc astfel să-şi transforme garderobele în adevărate depozite de haine şi accesorii, unele dintre ele fiind adevărate piese de colecţie.

Gentile lui Kylie Jenner valoreaza o mica avere

Picture 1 of 5

Kylie Jenner
Kylie Jenner este tânăra şi extravaganta personalitate TV, artista şi femeia de afaceri care a reuşit la o vârstă foarte fragedă să adune o avere impresionantă. Este cunoscută pentru actele sale de caritate şi pentru rolul activ pe care îl are pe reţelele de socializare, unde prietenii virtuali sunt delectaţi cu fel de fel de surprize din parte tinerei extravagante. Pe lângă multele afaceri pe care le deţine, se pare că ultima preocupare o manifestă pentru cântat. Miloanele de euro pe care le are în conturi se reflectă, evident, în extravaganţele cu care pare să-şi pigmenteze viaţa tumultoasă.

Colecţia de genţi
Dressingul lui Kylie Jenner s-ar părea că deţine o adevărată avere. Doar la capitolul genţi, piesele achiziţionate de aceasta depăşesc chiar şi cele mai îndrăzneţe vise ale doamnelor fascinate de genţi şi accesorii.
Imaginile postate pe paginile sale de socializare, în care etalează cele mai noi tendinţe în materie de accesorii, au primit mii de like-uri.

Branduri renumite
Astfel, în colecţia impresionantă de genţi pot fi regăsite modele ale renumitelor branduri, precum Louis Vuitton, Balenciaga, Hermes, Gucci şi Chanel. Piesele deţinute de tânără sunt în ediţie limitată şi reprezintă un punct de maxim interes pentru cele preocupate de acest tip de accesorii.
Kylie Jenner nu ratează nicio ocazie în a-şi fotografia genţile şi a împărtăşi tuturor noile piese cu care îşi îmbogăţeşte colecţia impresionantă.

Valoarea colecţiei
Prietenii virtuali ai vedetei s-au putut delecta cu fotografia în care aceasta îşi prezintă genţile în valoare de peste 1 milion de dolari.
Colecţia cuprinde genţi semnate Hermes Berkin, doar valoarea acestora variind undeva între 17.000 şi 34.700 de dolari.
Încă o dată, Kylie Jenner şi-a surpins de curând prietenii virtuali, născând-o în secret pe micuţa Stormi.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*