Topul celor mai supărăcioase zodii

Toate semnele zodiacului au calități și defecte – depinde de felul în care privești, toate mai au lucruri pe care trebuie să le rezolve. Însă dacă vrei să ai o seară reușită, atunci să ai mare grijă să nu ieși în oraș cu una din zodiile de mai jos, pentru că ele nu știu de glumă absolut deloc. Și atunci riști ca, în loc să te distrezi, să ai o seară în care fie nimeni nu face glume, fie în care tu va trebui să explici glume, ce mai încoace-încolo, o seară ratată.

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt foarte serioși, suspicioși și analitici. Nu sunt genul de oameni care să facă glume sau care să se exteriorizeze prea mult, așa că par niște inabordabili fițoși. Lor le place liniștea și le plac discuțiile interesante. Glumele, mai puțin, cărora nu prea le înțeleg rostul. Ei consideră că dacă râd, asta le poate știrbi cumva imaginea de regi și regine de gheață pe care și-au format-o și de care sunt foarte mândri, convinși fiind de superioritatea lor. Nu e vorba că nu înțeleg glumele, dar preferă să se facă că nu le înțeleg, pentru că asta le dă cumva o supremație a discuției și a informației. Nu te baza pe ei să facă glume, pentru că nu o vor face. Dar dacă sunt în cercul potrivit, posibil să poți smulge ceva de la ei.

zodii glume 1

Picture 1 of 6

Pești

Nativii zodiei Peștilor sunt destul de relaxați și boemi și par destul de ”umani” față de ”ghețoșii” Capricorni. Cu toate astea, râsul nu s-a inventat pentru ei. Nici glumele, pe care nu prea știu să le facă, pentru că nu au această deprindere. La aceasta se adaugă și faptul că sunt cât se poate de orgolioși și suspicioși, iar atunci când cineva face o glumă, ei o iau personal și se supără. Indiferent de glumă. Din acest punct de vedere, sunt chiar mai rigizi decât Capricornii, de la care mai poți scoate ceva. Nu îi lua cu tine în oraș, decât dacă ți-ai propus să bați un record de replici incisive și ironice pe minut.

Taur

Taurii sunt foarte serioși, în aparență. Nu par genul care să facă glume sau care să guste glumele, pentru că trec drept niște închizitori în ochii celorlalți. Cu toate acestea, dacă știi să îi gâdili unde trebuie, adică între coarne, atunci cu siguranță poți scoate la iveală și latura lor amuzantă sau jucăușă, care abia așteaptă să iasă la iveală. Dar penru asta, lasă-i să se îmbrace și să zică ce vor, altfel nu vei reuși. Sunt taciturni, iar atunci când răbufnesc, șocul este atât de mare, încât toată esența glumei se pierde, asta pentru că toată lumea se gândește doar la faptul că un Taur a reușit să fie amuzant.

Sursă foto: indiaparenting.com


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*