Dieta japoneză te ajută să scapi rapid de kilograme

Ce femeie nu-și dorește să scape rapid de kilogramele în plus pentru a arăta perfect la un anume eveniment. Internetul este plin de întrebări de genul ”cum pot slăbi X kilograme în Y zile?”, deci ne cam dă dreptate. Ei bine, pentru cele aflate în această situație, le oferim o soluție: dieta japoneză.

dieta japoneza 1

Picture 1 of 5

Nu abuzați cu dieta

Soluția propusă de japonezi este una care te scapă rapid de kilograme, dar îți asigură și cantitatea zilnică necesară de vitamina C, magneziu, potasiu, calciu, sodiu, fier, zinc, cupru și mangan. Se pare că poți slăbi chiar și 2 kilograme pe zi, cu această dietă simplă, dar indicația majoră este să nu abuzezi! 5 zile sunt mai mult decât suficiente pentru a-ți atinge scopul, după care trebuie să-ți introduci în meniu o băutură, despre care îți vom vorbi ceva mai jos, care te va ajuta să-ți păstrezi silueta și să-ți prelungești viața.

Ceaiul roșu este soluția

Sunteți pregătit(ă)? Ei bine, acea băutură miraculoasă este… ceaiul roșu. Acesta are o culoare roşu aprins, gustul este foarte fin şi plăcut, şi nu conţine cafeină. În afară de faptul că de scapă de kilograme, mai este benefic și în alte afecțiuni. Dintre acestea enumerăm: scade nivelul colesterolului, combate constipaţia, detoxifică organismul, combate depresia, calmează pielea iritată, întăreşte sistemul imunitar, este benefic în afecţiunile renale, diminuează durerile de cap şi elimină insomnia, duce la scăderea nivelului glicemiei și accelerează metabolismul, reduce absorbţia grăsimilor în organism, stimulează digestia și multe altele.

4 căni de ceai pe zi

Pentru dieta japoneză, trebuie să beți patru căni de ceai roșu, în fiecare zi, la micul dejun, prânz, cină şi gustări. Pe perioada dietei sunt permise produsele lactate, cerealele şi pastele integrale, orezul, peştele, carnea slabă (vită, pui, curcan) legumele şi fructele, ouăle, nucile şi seminţele. Sunt cu desăvârșire interzise preparatele fast-food, dulciurile, snacks-urile şi băuturile carbogazoase, grăsimile, prăjelile, bananele sau strugurii. După cele 5 zile de dietă, puteți bea în continuare câte o cană de ceai pe zi, chiar și două, fără alte restricții alimentare, însă.

Idee de meniu

Iată cum ar putea arăta o zi de dietă.

Micul dejun – O ceaşcă de ceai roşu cu suc proaspăt de portocale şi o felie de pâine integrală sau două batoane de musli.

Prânz – O salată de orez, o salată de paste rece sau orez cu legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.

Gustare – O ceaşcă de ceai roşu

Cină – Un bol cu supă de orez, supă sau ciorbă de legume, o porţie de peşte la tavă cu legume sau pui la grătar, o salată de legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.

Nu pare prea dificil, nu?

Precauții și contraindicații

Deși pare dieta perfectă, sunt totuși unele atenționări. Astfel, dacă ai anemie sau ulcer, sau suferi de oboseală cronică, mai bine uită de această dietă. Pentru că nu se mănâncă prea multe proteine pe timpul dietei, se recomandă ca această dietă să se țină 5 zile, însă dacă totuși credeți că rezistați mai mult, nu depășiți pragul de două săptămâni, pentru că altfel riscați unele dezechilibre în organism. Nu uitați să beți cei doi litri de lichide, în care includem și cănile de ceai roșu.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*