Vedetele masculine la Grammy 2018. Ce au purtat

În materie de fashion și bărbații pot fi o sursă inepuizabilă de inspirație. Dovada – vedetele masculine la Grammy 2018, care au pășit pe covorul roșu.

La a 60-a aniversare a binecunoscutelor premii din industria muzicală – Grammy Awards – nu doar femeile au strălucit la gala de premiere ci și bărbații. Și bărbații s-au lăsat inspirați de ultimele tendințe ale anului 2018, pentru a-și face o apariție spectaculoasă.

Care sunt tendințele masculine în materie de fashion pentru 2018?

Anul acesta se poartă: dungile verticale, carourile, pantalonii clasici cu dungă laterală, combinațiile tonale, denimul cu aspect used sau jachetele. Toate acestea au luat adesea locul clasicului tuxedo de pe covorul roșu, dând naștere unei adevărate explozii de stil.

Alegerile vestimentare ale vedetelor masculine au stârnit multe reviste, precum celebra revistă americană „Esquire”, veche de aproape 9 decenii, să scrie articole întregi, să facă anumite clasamente, să laude sau să critice ținutele purtate de bărbați la Grammy 2018.

Vedetele masculine de la Grammy 2018 care și-au găsit numele pe lista “Așa Da!”:

Printre vedetele masculine prezente la Grammy 2018 care s-au bucurat de cele mai multe laude se numără cântăreți precum: Trevor Noah, Khalid, Donald Glover, James Corden, PJ Morton, Scott Evans, Matt Maher, Gary Clark Jr., Tyran Brown sau Ne-Yo.

Ce branduri au ales să poarte vedetele masculine la Grammy 2018?

Dacă majoritatea numelor vedetelor masculine sună cam necunoscute pe piața muzicală din România, atunci brandurile pentru care aceștia au optat, fie în materie de haine, fie în materie de accesorii, sunt cu siguranță știute și îndrăgite:

  • Dolce&Gabanna sau Burberry par să se numere în topul preferințelor, când vine vorba de vestimentație
  • Chopard, Tiffany sau Bruno Magli, când vine vorba de bijuterii/ceasuri și, respectiv – încălțăminte.

Pentru ce culori au optat vedetele masculine la Grammy 2018?

De la culori vibrante la altele potolite, toate și-au găsit loc pe covorul roșu:

  • Ne-Yo a accesorizat un sacou galben cu o pereche de pantaloni negri, clasici

  • Tyran Brown  a optat pentru un sacou glamour, în nuanțe pământii, cu reflexii strălucitoare, combinat cu clasica pereche de pantaloni negri 

  • Pj Morton. Compozitorul și cântărețul de R&B a optat pentru un costum verde-pământiu, pantaloni cu dungi laterale colorate (roșu-ocru), toate combinate cu o cămașă cu print mărunt, în nuanțe de roșu și alb.

Care au fost cele mai neconvenționale ținute ale vedetelor masculine la Grammy 2018?

La capitolul neconvențional au uimit în special 2 vedete masculine:

  • Jaden Smith, fiul actorului Will Smith. În vârstă de 19 ani, rapperul și compozitorul american s-a înfățișat publicului într-o pereche de denim cu aspect used și cârpit, pe care se putea citi mesajul “Raw”, o geacă și un tricou cu câteva detalii de roz, verde sau albastru neon.

  • Ca accesorii, a uimit Tyler (the Creator), purtând o căciulă albă de blană cu însemnele Uniunii Sovietice: secera și ciocanul.

Asemănări între vedetele feminine și vedetele masculine la Grammy 2018

Ca și în cazul vedetelor feminine care au pășit pe covorul roșu, cântăreții au preferat, la capitolul stofe, în special catifeaua – fie ea neagră, bleumarin sau galbenă. Nu au renunțat însă nici la stofa clasică pentru costume, în nuanțe potolite de gri, negru și, uneori – alb.

Totodată, la fel ca și vedetele feminine, unii dintre ei au apelat la un accesoriu mai puțin obișnuit: un trandafir alb, pe care majoritatea l-au prins la butonieră.

Printre vedetele masculine de la Grammy 2018 care au purtat un trandafir alb s-au numărat Sam Smith, Jack Antonoff, Matt Maher, James Corden sau Ne-Yo. Rolul acestuia a fost de a transmite un mesaj social de impact: solidaritatea lor față de campania #MeToo, față de toate femeile agresate și hărțuite sexual de-a lungul timpului.

Alegerea vine după ce colegii lor din industria filmului, au decis să adopte un semn vestimentar distinctiv la decernarea Globurilor de Aur, de asemenea în semn de protest faţă de inegalitatea de gen, precum şi de recunoaştere a valului de acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală care au fost lansate recent în industriile de film şi de televiziune.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*