Vedete și blănuri care au făcut istorie

Articolele de blană sunt piese vestimentare îndrăgită de toată lumea, inclusiv de vedete, care le poartă frecvent. Descoperă în cele ce urmează tandemul vedete și blănuri care au făcut istorie.

Un vechi proverb spune că nu haina face pe om. E un adevăr pur. Dar cu siguranță, o haină poate pune în valoare omul, tot astfel cu omul poate da mai multă valoare unei haine.  

Lasă-te inspirat, în cele ce urmează, de articolul despre vedete și blănuri care au făcut istorie. Iar data viitoare când mergi la cumpărături, asigură-te că folosești aceste informații în favoarea ta.

Vedete și blănuri care au făcut istorie: Marilyn Monroe și blana de nurcă

Blana de nurcă a urcat rapid în topul preferințelor consumatorilor în a doua jumătate a anilor ‘50. Atunci, celebra actriță Marilyn Monroe apărea în ecranizarea „Diamonds Are the Best Friend Girl”, înnobilată de o blană de nurcă, în nuanța cașmirului.

Astăzi, blana de nurcă rămâne o piesă indispensabilă din garderoba iubitoarelor de modă. O demonstrează modelul Gigi Hadid și, o poți demonstra și tu, optând pentru o blană de nurcă, precum e modelul “Black Beauty” al celor de la Iris Boutique.

Vedete și blănuri care au făcut istorie: Elizabeth Taylor și blana de iepure

Elizabeth Taylor este o altă actriță care a contribuit la popularitatea unui anumit tip de haină de blană. Este vorba de blana de iepure. Ca de obicei, cinematografia a jucat un rol esențial în acest sens. Taylor a apărut cu o glugă din blană de iepure în filmul “The VIP’s”, din 1963.

În prezent, modelul britanic Kate Moss este văzută deseori purtând articole din blană de iepure. Dacă și tu ești în căutarea accesoriilor din blană de iepure, poți alege oricând o vestă “Wild” Iris Boutique sau un accesoriu neconvențional, sub formă de iepuraș, marca  Iris Boutique, perfect pentru a fi purtat la geantă sau chei. 

Vedete și blănuri care au făcut istorie: Tania Mallet și blana de vulpe

Actrița și modelul britanic Tania Mallet, cunoscută în special pentru rolul din seria de filme James Bond, a împrumutat din șarmul său blănii de vulpe. O apariție din 1964, într-o blană lungă, din vulpe argintie, creată de Maxwell Croft, avea să-i lege pentru totdeauna numele de acest tip de articol vestimentar. Iar o jumătate de secol mai târziu, cântăreața americană Taylor Swift avea să-i pășească pe urme, apărând, de această dată, într-o blană de vulpe, lungă și… roz.

Poți să combini ambele opțiuni, alegând blana Mistique de la Iris Boutique. Sau, poți opta pentru o haină argintie din blană de vulpe, ca modelul “Suprem” Iris Boutique, or una roz, precum blana “Glamour” de la Iris Boutique. Alegerea îți aparține.

Vedete și blănuri care au făcut istorie: Ivy Nicholson și blana de chinchilla

În 1958 coperta revistei Vogue, făcută de Louise Dahl Wolfe, atrăgea toate privirile. Pe ea apărea actrița americană Ivy Nicholson, într-o blană lungă și luxoasă de chinchilla, admirându-se în oglindă.

Valoarea acestui tip de blană a fost apreciată și de vedetele zilelor noastre. Cântăreața Rihanna, bunăoară, a fost văzută, etalând un șal de chinchilla, într-un club de noapte din New York.

Deși rară, extravagantă și la prețuri extrem de pipărate, blana de chinchilla poate fi prezentă și în garderoba ta. Încearcă modelul alternativ Chinchilla, disponibil la Iris Boutique. Realizat din blană Saga de iepure Rex, acesta este o alternativă viabilă și se aseamănă destul de bine cu cel purtat de Ivy Nicholson. Partea bună? Este de 10 ori mai ieftin decât blana de chinchilla.  


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*