Ținuta purtată de Meghan Markle la Wimbledon, prilej de discuții

Fără îndoială că nu este ușor să intri în Familia Regală Britanică, iar toată lumea să îți studieze atent fiecare gest, fiecare ținută – dacă respect sau nu protocolul, fiecare zâmbet sau fiecare privire. Cu toate acestea, noua Ducesă de Sussex pare să se fi integrat perfect, iar micile stângăcii nu mai sunt privite cu atâta critică precum ar fi fost în urmă cu 30 de ani, de exemplu.

Meghan Wimbledon 1

Picture 1 of 5

Semnificație ascunsă sau nu?

Recent s-a încheiat turneul de tenis de la Wimbledon, unde chiar și sportivii trebuie să se supună unui anumit cod vestimentar. Cu atât mai mulț, ținută purtată de ea la acest turneu a fost analizată, și s-a ajuns la concluzia că ar putea avea o semnificație ascunsă, dar în același timp una plină de emoție, care ne amintește că și membrii Familiei Regale sunt în primul rând oameni, cu emoții și sentimente.

Plină de stil

Dacă alte persoane, poate mai neexperimentate, ar gafa mai des în acest domeniu, al ținutelor alese, se pare că până acum, fosta actriță s-a achitat cu brio de îndatoririle sale. Fiecare ținută a sa a fost atentă ”forfecată” de presa din întreaga lume și s-a ajuns la concluzia că nu au ce să-i reproșeze. Un stil propriu, plin de eleganță, și care o prinde de minune.

Prima întâlnire cu prințul Harry

Cele două ducese și cumnate, Kate și Meghan, au avut parte de o ieșire ”ca fetele” la turneul de la Wimbledon, unde s-au prezentat fără să fie însoțite de soții lor, pentru a participa la un meci al prieteni lor, Serena Williams. Cu acest prilej, proaspăta Ducesă de Sussex a purtat o cămașă clasică cu dungi albastre și o pereche de pantaloni albi Ralph Lauren. Nimic ieșit din comun ați putea spune și totuși, potrivit presei din Marea Britanie, această ținută ar face o trimitere la prima întâlnire pe care a avut-o cu Prințul Harry.

Blind date, încheiat cu o nuntă

Prima întâlnire a lui Meghan Markle cu prințul Harry a avut loc în 2016, la turneul de la Wimbledon, când a avut parte de o surpriză făcută de prietena ei, împreună cu angajata Ralph Lauren și prietena din copilărie a lui Harry, Violet von Westenholz, s-au decis să o trimită la o întâlnire pe nevăzute cel de-al doilea copil al prințesei Diana. Și se pare că au avut mână bună, de vreme ce întâlnirea pe nevăzute de atunci s-a încheiat cu o nuntă spectaculoasă pe 19 mai.

Visele devin uneori  realitate

Oare să fi fost într-adevăr ținuta lui Meghan un omagiu adus acelei întâmplări providențiale, sau în semn de mulțumire pentru bradul Ralph Lauren? Nimeni nu poate ști care au fost adevăratele motive care au stat în spatele deciziei ducesei de a purta această ținută, dar cert este că Meghan Markle este dovada vie că uneori, visul tuturor fetițelor de a se căsători cu un prinț, devin realitate.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*