Festivalul de Film de la Cannes 2018. Care sunt cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu?

Cea de-a 71-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes și-a deschis porțile pe 8 mai, prilejul perfect ca vedetele să-și etaleze cele mai frumoase și elegante ținute. Până acum, zeci de actori clebri din toată lumea și-au făcut apariția pe covorul roșu și vor continua să se scalde în lumina reflectoarelor până pe 19 ani, la încheierea festivalului.

Așa cum era de așteptat, aparițiile pe covorul roșu nu au dezamăgit nici anul acesta, ba chiar din contră, unele dintre ele s-au dovedit a fi mai spectaculoase ca niciodată. Jurnaliștii de pretutindeni au remarcat că, încă din prima zi a festivalului, ținutele abordate de vedete au fost un semn al eleganței și al rafinamentului, în ton cu grandoarea și atmosfera evenimentului.

Culorile care au dominat covorul roșu în primele zile ale festivalului au fost roșu, albastru și negru. Foarte populare au fost și rochiile lungi, elegante, accesorizat fin și cu bun-gust, iar cele mai sclipitoare apariții au fost Helen Mirren, Catrinel Menghia și Irina Shayk.

Helen Mirren

Deși a ajuns la vârsta de 72 de ani, actrița Helen Mirren nu încetează să impresioneze prin frumusețe, eleganță și rafinament. Legendara actriță a optat pentru o rochie albastră, cu o croiala de inspirație mediavală, care i-a făcut să-și muște buza chiar și pe cei mai înțepători critici de modă.

Helen Mirren a fost fără doar și poate una dintre cele mai apreciate apariții de până acum de la Cannes, însă aceasta a avut parte și de un moment stânjenitor. La finalul unui interviu, vedeta s-a împiedicat și a căzut în văzul tuturor. Din fericire, însă, accidentul nu a fost grav, Helen amuzându-se, în cele din urmă, pe seama celor petrecute. Actrița le-a declarant jurnaliștilor că „s-a lovit la încheietura mâinii, însă e bine”.

Catrinel Menghia

Topmodelul și actrița Catrinel Menghia a fost o altă apariție impecabilă pe covorul roșu de la Cannes 2018, care a atras toate privirile. Stabilită în Italia de mai mulți ani, aceasta a participat la Festivalul de la Cannes pentru a asista la proiecția filmului „Yomenddine”, care a avut loc în cea de-a doua seară a festivalului.

Românca, în vârstă de 32 de ani a cucerit atât prin frumusețea sa naturală, cât și prin ținuta aleasă. Aceasta a purtat o rochie rosie și scurtă, dar cu o trenă amplă, o creație semnată de designerul italian Alberta Ferretti. În materie de accesorii, topmodelul a purtat un set de bijuterii Chopard, alcătuit din inel și colier cu diamante și smalard. Catrinel a asortat roșul seducător al rochiei cu o pereche de sandaele aurii și a optat pentru un machiaj de zi, simplu, care i-a pus în evidență frumusețea naturală. Tot pe e linia simplității a mers și în materie de păr, românca optând pentru o coafura lejeră.

Irina Shayk

Fotomodelul rus Irina Shayk nu s-a lăsat mai prejos și a etalat două ținute sexy, îndrăznețe și spectaculoase. Rusoaica și-a făcut apariție într-o rochie roșie, provocatoare, pe care a purtat-o fără lenjerie intima. La fel ca Menghia, Irina Shayk a ales să asorteze rochia roșie cu o pereche de sandale aurii.

A doua ținută purtată de topmodelul rus a fost ceva mai cuminte.  Rusoaica a îmbrăcat o rochie neagră, destul de sumbră dacă nu priveai înspre decolteul generos. La aceasta, Shayk a ales o pereche de sandale negre cu toc înalt și botul deschis.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*