Ce rochii se vor purta în vara anului viitor?

Nu credem că există femeie care să nu fie interesată de felul cum se îmbracă. Dacă unele dintre urmașele Evei merg pe un stil orientat mai mult spre clasic, există în schimb și o categorie aparte, cea  a fashionistelor, care nu concep ca îmbrăcămintea lor să nu fie ”la modă”. Acestea urmăresc cu atenție tendințele modei și încearcă – ba chiar și reușesc, ca stilul lor să fie dictat de marile case de mode din lume.

rochii 2018 - 3

Picture 1 of 5

Și cum lucrurile în domeniu merg destul de rapid, pentru acestea, dar și pentru toate femeile pasionate de fashion, venim în întâmpinarea dorințelor lor, și vă vom vorbi, pe scurt, despre cele mai frumoase rochii din vara lui 2018 și care au fost prezentate la săptămânile modei din New York, Milano și Londra.

De altfel, designerii italieni au venit cu noutăţi la săptămâna modei de la Londra

Giorgio Armani a prezentat o colecţie creată pentru escapadele din vara anului viitor, în timp ce creațiile Donatellei Versace sunt special concepute pentru femeia seducătoare şi îndrăzneaţă, care știe exact ce vrea și care nu se lasă până nu-l obține.

Dar, acum vom vorbi puțin despre Giorgio Armani, care a revenit la săptămâna modei de la Londra după mulţi ani de absenţă. Revenirea s-a făcut în stil grandios, cu colecţia Emporio Armani primăvară-vara 2018. Totul a fost făcut în stilul său inconfundabil, modelele au defilat într-un fost depozit uriaş, iar triluri de păsări au fost inserate pe fundalul muzical care însoțea prezentarea.

Ţinutele sale au fost unele vivante și pline de culoare, într-o combinaţie de alb şi imprimeuri vesele, în nuanţe de roz şi roşu, care i-au făcut pe cei prezenți în sală să se gândească deja la vacanţele de vară lipsite de griji, cu toate că afară vremea ne amintește că vine iarna.

Modelele au purtat rochii scurte, lejere şi pantaloni numai buni pentru o plimbare pe plajă. Aproape de finalul prezentării, designerul italian a surprins din nou și a schimbat registrul şi a trimis pe podium modele în rochii cu aplicaţii strălucitoare şi costume elegante, supradimensionate.

În schimb, la Milano, Karl Lagerfeld a prezentat cea mai nouă colecţie Fendi, care a avut loc într-o atmosferă chic și… puțin tropicală. În sezonul primăvară vară a anului 2008 se poartă transparenţele, iar femeile care iubesc culorile pastelate și nu ezistă să le poarte vor avea motive de bucurie, pentru că acestea sunt din nou în trend.

Prezentarea lui Karl Lagerfeld a fost deschisă de Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, considerată drept noua muză designerului. Adolescenta de numai 16 ani a purtat un costum cu sacou cu o croială ameţitoare care i s-a potrivit perfect. Colecția lui Karl Lagerfeld a fost aprciată de criticii de modă drept una exotică, dominată de linii și transparențe, cu mare accent pe accesorii. Gențile din plastic, şosetele cu dungi, fularele și jachetele din nylon purtate peste fuste și pantaloni au fost doar câteva dintre cele purtate pe podium. Potrivit criticilor de modă, femeia Fendi pare să vină dintr-o epocă diferită unde modernitatea are un aspect retro.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*