Descoperă secretele stilului de stradă parizian și creează-ți ținute vestimentare inedite

Moda de pe străzile Parisului este recunoscută și apreciată în întreaga lume, deși este considerată o enigmă. Cumva, fac femeile ce fac și arată incredibil, și asta parcă fără să depună niciun efort. Nu degeaba se spune că franțuzoaicele se nasc cu un instinct aparte pentru modă, care le însoțește pe parcursul întregii vieți și le ajută să arate formidabil în orice situație. În ciuda analizei nesfârșite a stilului francez, în afară de faptul că se poate descrie ca fiind șic și lipsit de efort, s-ar zice că secretele modei pariziene sunt bine ascunse. În timp ce aspectul diferă, unul dintre elementele de bază ale garderobei franceze constă în interacțiunea dintre masculin și feminin. Totul a început de când Coco Chanel a încorporat câteva idei de design masculine în modelele ei feminine, eliminând corsetele restrictive și toată agitația care însoțea purtarea unei ținute inconfortabile.

Descoperă secretele stilului de stradă parizian și creeazăIată câteva sfaturi care vă pot ajuta să împrumutați puțin din celebrul stil de stradă parizian:

Ținute clasice actualizate

Orice piesă vestimentară clasică poate fi ușor actualizată, iar asta stă la baza modei franceze de stradă. Gândiți-vă la câteva elemente de bază simple, dar pe care le-ați putea purta cu mare încredere dacă ar suferi o mică actualizare. Piesele clasice pe care le purtați zi de zi ar putea împrumuta ceva din moda masculină, dar fără să fie foarte masculine, cum ar fi o cămașă un pic mai mare sau o curea mai lată. O ținută clasică actualizată ar putea fi alcătuită dintr-o cămașă albă din mătase delicată, dintr-o pereche de blugi ușor conici care vă poate scoate în evidență fizicul feminin și un blazer simplu sau cu o broderie aparte. La o astfel de ținută, puteți purta o pereche de mocasini din piele sau altă încălțăminte cu talpă joasă, fabricată din piele naturală. Explorați colecția de pantofi din piele naturală din magazinul lafetecochete.ro și, cu siguranță, veți ști ce ținute să creați astfel încât moda pariziană să nu mai fie un secret.

Paletă cromatică clasică

Respectați, de asemenea, o gamă cromatică clasică, asta însemnând combinația mereu elegantă alb-negru, dar și câteva elemente aurii. Cu alte cuvinte, femeile de pe străzile Parisului știu foarte bine cum să-și însușească moda masculină. Puteți face asta mizând pe elemente de bază. O pereche de blugi skinny de culoare neagră, o cămașă albă foarte bine croită, o jachetă sau o geacă din piele neagră și o pereche de balerini negri sunt toate elemente de bază pe care le puteți combina și asorta pentru a crea ținute nesfârșite.

Prioritizați confortul

Moda masculină, eleganța, notele vintage și feminitatea stau la baza stilului parizian. O pereche de pantaloni conici, un sacou dintr-o țesătură moale și cu o croială lejeră și o bluză albă cu volane creează o ținută vestimentară specifică străzilor Parisului. Elementele masculine și feminine sunt amestecate cu pricepere pentru a crea o ținută structurată care reușește să arate impecabil, dar ca și cum purtătoarea nu a depus un prea mare efort. Este o ținută modernă, atemporală și incredibil de simplă. În plus, femeile franceze sunt cunoscute pentru faptul că nu își accesorizează prea mult ținutele, ceea de este de reținut atunci când vă creați propriul stil. Totuși, asta nu înseamnă că puteți ieși din casă fără geantă. Dimpotrivă, cu cât geanta este mai calitativă, cu atât mai mult respectați moda franceză. Veți găsi în magazinul lafetecochete.ro o gamă variată de genți într-o paletă cromatică nelimitată. Moda franceză este foarte recomandată și pentru mediul de birou. Trebuie doar să optați pentru articole structurate inspirate din moda masculină, cum ar fi pantaloni țigaretă sau un sacou cu croială dreaptă și să le echilibrați cu piese feminine. Și, nu uitați de regula lui Coco Chanel, și anume, simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*