Ce lecții de stil putem fura de la moda italiană?

Când spunem vară în Italia, spunem mare de un albastru ireal, sate pitorești și farfurii pline cu paste. Fără dar și poate, stilul de viață al italienilor este plin de farmec, dar și foarte simplist. Iar când vine vorba de modă, Italia este mână în mână cu Franța. Ceea ce au în comun italiencele cu franțuzoaicele este stilul lor vestimentar atât de atrăgător, atât de armonios, dar totodată simplu și realizat parcă fără nici cel mai mic efort.

Ce lecții de stil putem fura de la moda italiană?Iată câteva lecții de stil pe care le putem împrumuta de la moda italiană, astfel încât să ne putem lua rămas bun de la tendințele care nu ne caracterizează și, în schimb, să putem spune bun venit eleganței atemporale:

Încrederea în sine este accesoriul esențial

Pe lângă moda superbă și mâncarea delicioasă, italienii dețin și abilitatea foarte benefică de a avea încredere deplină în ei înșiși. Ei știu foarte bine că stilul, hainele și pantofii nu reprezintă totul. Cu alte cuvinte, nu este vorba despre îmbrăcăminte, încălțăminte și machiaj, ci despre modul în care ne prezentăm. Profitați de vara aceasta pentru a vă explora propriul stil și pentru a vă cultiva încrederea în sine. Fie că urcați un munte, sunteți la băcănie sau vă plimbați pe plajă, amintiți-vă că sunteți frumoasă, inteligentă și unică. Italienii au dovedit de-a lungul timpului că a ne iubi pe noi înșine înseamnă a arăta bine tot timpul. Scoateți din dulap acea ținută experimentală la care v-ați gândit încă din primăvară, încălțați-vă cu pantofii cu tocuri și intenționați să debordați de încredere și să vă simțiți excelent oriunde ați fi. Indiferent că preferați pantofii cu toc înalt sau sandalele cu talpă joasă, în magazinul online lafetecochete.ro vă așteaptă o selecție amplă de încălțăminte de damă, perfectă pentru ținute creative și autentice.

Nu tindeți către perfecțiune

În ciuda încrederii în sine, a feminității și a eleganței, o italiancă știe că perfecțiunea nu este cel mai bun ideal. Din acest motiv, femeile italience își prețuiesc frumusețea naturală și nu se concentrează pe imperfecțiunile lor. Eliberate de așteptările interne de a arăta impecabil, ele poartă exact ceea ce le place, iar asta le permite alegeri mai creative și mai autentice. O bluză simplă, o fustă aurie strălucitoare, un coc dezordonat sau o rochie feminină purtată împreună cu o pereche de pantofi sport sunt look-uri desprinse de pe străzile Italiei. Cert este că italiencele ne arată că adevăratul stil nu înseamnă munca permanentă pentru a atinge perfecțiunea, ci mai degrabă moda este o manieră prin care se pot exprima.

Iubiți-vă corpul

Stilul italian emană iubire față de propriul corp, așa cum este el, cu formele sale, cu imperfecțiunile sale și cu toată istoria sa. Italiencele știu foarte bine cum să își flateze siluetele. Au deprins această abilitate deoarece știu că un corp complimentat este întotdeauna la modă, așa că își aleg îmbrăcămintea și încălțămintea pe baza acestui principiu. Rezultă un stil general mai feminin, care implică croieli tip creion sau cerc, dar și fuste sau rochii maxi. Despre fustele lungi este bine de știut că cel mai bine se poartă cu sandale cu talpă joasă, tocurile fiind de evitat, mai ales dacă ocazia vă permite să lăsați pantofii cu toc acasă. Veți găsi în magazinul lafetecochete.ro o colecție extinsă de sandale cu talpă joasă sau încălțăminte cu platformă, excelentă pentru fustele lungi.

Stilul italian ne îndeamnă așadar să ne îmbrățișăm frumusețea naturală și să ne accentuăm acele trăsături de care suntem mulțumite. Pentru a adopta această perspectivă, încercați să aflați mai multe despre forma unică a corpului și să descoperiți ce rochii, fuste, blugi și topuri vă avantajează cel mai bine. Pentru a adopta stilul italian autentic, alegeți articole în culori îndrăznețe și imprimeuri distractive.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*