Tot ce trebuie sa stii despre marimile pentru hainele de blana

Ai abandonat vreodata cosul de cumparaturi online din cauza faptului ca nu ai stiut ce marime ti se potriveste? Ei bine, pentru a usura procesul de achizitionare, tot mai multe magazine online au pus la dispozitia clientilor tabele de marimi. Sunt necesare in mod special in cazul hainelor de blana, care par mult mai voluminoase si pot crea batai de cap. Astfel, un ghid de marimi haine de blana este intotdeauna bine venit.

Vesa – producator haine de blana naturala – tine cont de necesitatile clientilor sai. Astfel ca, daca intentionezi sa achizitionezi o haina de blana naturala din magazinul online, vei gasi in pagina fiecarui articol ghidul de marimi dupa care te poti orienta. Parametrii luati in considerare in cazul femeilor sunt bustul, talia si soldurile, iar in cazul barbatilor doar bustul si talia. Pentru dame, marimile pornesc de la 34 si ajung pana la 48, iar hainele de blana barbatesti au marimi cuprinse intre 42 si 60.

Cum folosesti ghidul de marimi pentru hainele de blana?

Ghidul de marimi se utilizeaza foarte simplu. Ai nevoie doar de o banda de masurare, pe care o atasezi in jurul bustului, taliei si soldului pentru a verifica cati centrimetri corespund fiecarei parti a corpului.

Marimile barbatesti sunt diferite de cele ale hainelor de dama, astfel ca, trebuie sa identifici marimea care ti se potriveste din tabelul afarent sexului tau. Odata ce ai recunoscut marimea corespunzatoare, poti continua cu procesul de achizitionare.

Experienta de peste 20 ani a producatorului roman Vesa se reflecta in gama larga de articole confectionate, calitatea lor si unicitatea modelelor. Fiecare piesa vestimentara este confectionata cu pasiune, cu scopul de a oferi clientilor cele mai rafinate si elegante exemplare. Designerii tin in permanenta pasul cu ultimele trenduri si au grija sa realizeze haine moderne, care se incadreaza in tendinte, dar care raman fidele bunului gust.

Tipuri de haine de blana

La Vesa gasesti haine de blana de miel, nurca, vulpe, raton, jder si ras, fabricate cu maiestrie intr-o localitate din judetul Arad. Blana naturala provine din Romania si din alte state europene, nefiind utilizata blana provenita de la specii aflate pe cale de disparitie. Fiecare tip de blana e unic in felul lui si are un aspect remarcabil, placut la atingere, care ofera un aer rafinat si extrem de elegant. Sunt disponibile haine confectionate dintr-un singur tip de blana, dar si din cele mai potrivite combinatii.

Indiferent de tipul blanei pe care o alegi, beneficiezi atat de garantia calitatii, cat si de un pret avantajos. Achizitiile direct de la producator presupun costuri mai mici, datorita lipsei intermediarilor.

Se stie prea bine ca hainele de blana naturala reprezinta un etalon al elegantei. Cu toate ca au un cost ceva mai mare fata de hainele din materiale ecologice, in timp se dovedesc a fi indispensabile dintr-o garderoba. Sunt calduroase, sunt rezistente in timp, putand fi transmise din generatie in generatie, si, nu in ultimul rand, ofera tinutei un statut de neegalat.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*