4 trucuri care te ajută să ieși din casă cu 20 de minute mai repede

A simți că suntem bine îmbrăcați poate avea o influență puternică asupra încrederii de sine și asupra succesului de care ne bucurăm la servici și în viața personală. La fel de mult contează să ne distrăm atunci când ne alegem ținutele vestimentare, nicidecum să lăsam acest aspect să devină o corvoadă. Totuși, ținutele vestimentare potrivite pentru servici contribuie la stresul pe care îl simt majoritatea persoanelor, în special femeile, în cazul cărora opțiunile vestimentare par nesfârșite.

Conform experților în modă, cea mai bună strategie pentru a minimaliza stresul acestui proces de alegere a ținutelor vestimentare pentru servici implică concentrarea pe două aspecte, și anume starea de spirit și cum doriți să fiți percepuți. Cu alte cuvinte, cu cât ne ascultăm mai mult intuiția și vocea interioară, cu atât arătăm mai bine. Ascultând de acea voce interioară care ne spune dacă o ținută ni se potrivește sau nu, cum ne face să ne simțim, cine suntem și cum vrem să ne vadă alții, vom găsi ținuta care ne face să arătăm uimitori și plini de încredere.

Totuși, dimineața, la auzul alarmei, s-ar putea să fie dificil să auzim vocea noastră interioară, așa că următoarele trucuri ne pot ajuta să ne îmbrăcom confortabil și cu stil, dar fără stres.

Repetați același stil. O modalitate simplă de a vă bucura de mai mult timp dimineața – și în viață în general – este să repetați ținuta – la muncă, la tot felul de evenimente sociale și oriunde altundeva mergeți. Prin repetarea aceluiași stil de ținută, atât bărbații cât și femeile pot scăpa de stresul asociat cu îmbrăcămintea și își pot canaliza energia spre productivitate și creativitate. Repetarea ținutelor este o modalitatea de a face schimbări, de a economisi timp și bani și stres, toate sporind stima de sine. Atunci când o ținută ne face să ne simțim bine, ceea ce arătăm celor din jur este doar încredere și cu toții suntem atrași și respectăm oamenii care emană siguranță și încredere în sine.

Adoptați o uniformă de lucru a la Steve Jobs. Steve Jobs credea în simplitatea și eleganța design-ului. Vedem asta în produsele Apple, dar și în blugii clasici, în tricourile albe, în malete și în tenișii Converse. Nu este neobișnuit ca din ce în ce mai multe persoane să repete ținutele, însă Steve Jobs a dus această strategie la cu totul alt nivel. Practic, el și-a creat propria uniformă. Pentru aceia dintre noi care am fost nevoiți să purtăm uniformă la școală, putem asocia această practică cu lipsa de originalitate, dar în realitate, acest truc oferă un sentiment de libertate – libertatea de a ieși rapid din casă, de a alerga acolo unde avem nevoie, de a ne concentra spre ceea ce contează cu adevărat, mai puțin pe aspect.

Alegeți ținuta seara. Este foarte indicat să alegeți ținuta pentru a doua zi cu o seară înainte. Această schimbare simplă vă va economisi timp dimineața și vă va permite să alegeți ce aspect doriți să adoptați. Când ne îmbrăcăm pentru servici, ținuta aleasă ar trebui să ne ofere un sentiment de încredere și putere, dacă nu face asta, atunci trebuie să optăm pentru altceva. Pentru a rămâne fideli acestei idei, dar și pentru a economisi timp dimineața, probați ținuta de cu seară. Tot pentru a economisi timp și pentru a arăta întotdeauna impecabil, indiferent de stilul vestimentar ales, puteți apela la serviciile oferite de călcătorie din București, pentru a scăpa de grija călcării hainelor. Cu atât mai important este să optați pentru servicii profesionale de călcare haine, dacă obișnuiți să purtați bluze elegante, cămăși, sacouri, fuste sau costume.

În cele din urmă, este foarte bine să aveți un dulap organizat, îngrijit și aerisit. Când vă simțiți bine în toate hainele pe care le aveți în dulap și sunteți siguri că toate piesele vestimentare reflectă cine sunteți, puteți amesteca și potrivi cu ușurință articolele vestimentare, realizând noi combinații care vă caracterizează pe deplin. Dacă în continuare aveți haine în care nu vă simțiți bine sau care nu vă mai reflectă personalitatea, oferiți-le cadou, indiferent cât de frumoase și dragi v-ar fi.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*