Moschino x H&M, o colaborare ce strigă ”Succes!”

Atunci când vine vorba despre haine, H&M deja nu mai are nevoie de o prezentare. Orice femeie preocupată de felul cum arată și care încearcă să-și definească un stil de a purta hainele a auzit de acest brand, de aceea am spus că nu este nevoie să insistăm prea mult. De-a lungul timpului, cei de aici au avut parte de colaborări celebre, gen Versace, Alexander Wang, Kenzo, Erdem, și mulți alții. Dar iată că anul acesta brandul suedez a decis o colaborare nouă, care se anunță de pe acum a fi una de succes. Este vorba de… Moschino. Aveți puțină răbdare și vă vom detalia totul.

moschino hm 1

Picture 1 of 5

Pe scurt, despre Moschino

Moschino este o casă de modă italiană de lux, destul de recentă, dar care a adus un suflu nou în lumea modei. Este specializată în accesorii din piele, pantofi, bagaje, parfumuri etc. A fost înființată în 1983 de Franco Moschino și este caracterizată printr-un stil unic, cu un simț estetic care nu lasă loc de interpretări, la care se adaugă calitatea înaltă. Specialiștii în modă spun că simbolurile brandului Moschino cuprind inima, semnul întrebării, potcoava, numărul 13, ardeiul, pisica neagră, semnul păcii, simbolul yin&yang. Toate acestea sunt combinate perfect, iar multe dintre vedetele de peste ocean au ales să le poarte.

Gigi Hadid a confirmat informația

Ceea ce părea la început doar un zvon, s-a dovedit însă purul adevăr. Informația despre colaborarea celor de la Moschino cu H&M a fost mai întâi publicată pe pagina de Instagram a brandului, dar a fost confirmată și de Gigi Hadid, aceasta făcând anunțul la Coachella. Sub conducerea lui Jeremy Scott, Moschino va lansa alături de H&M o colecție inspirată de televiziune.

Multe surprize

Potrivit celor de la marieclaire.ro, noua colecție va fi una pe placul multora, deoarece va fi “jucăușă, plină de vitalitate și umor, ingrediente care au transformat acest brand într-unul dintre cele mai iubite din moda de astăzi”. În afară de linia de haine pentru femei și bărbați, colecția va fi completată de multe accesorii, dar și cu câteva surprize care se anunță a fi spectaculoase.

Modă și distracție

Prin noua colecție se va reuși să se creeze cel mai bine liantul dintre modă și distracție, iar reprezentanții celor două companii se arată mai mult decât încântați de această colaborare. Este de fapt ceea ce aveau nevoie acum ambii parteneri, iar ”șoapte” din culise ne strecoară informația că va fi ceva de neuitat, despre care se va vorbi mult timp de aici înainte.

Din noiembrie, către lumea întreagă

Deși și noi suntem nerăbdători să admirăm creațiile care au rezultat din această colaborare, va trebui să ne înarmăm cu multă răbdare, deoarece aceasta va fi lansată abia în toamnă, pe 8 noiembrie. Tot de la acea dată colecția Moschino x H&M va fi disponibilă online și în anumite magazine H&M din întreaga lume.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*