Cele mai interesante lookuri de la Gala Met 2018

Tematica propusă la Gala Met de anul acesta, „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”, a dăt bătăi de cap celebrităților care s-au văzut nevoite să scoată din garderobă – sau din mâinile celor mai pricepuți creatori de modă – cele mai creative ținute cu putință. Cu toate acestea, ținutele de pe covorul roșu nu au dezamăgit absolut deloc, ba chiar din contră. Dacă vedete precum Rihanna sau Katy Perry au împins granițele siluetelor liturgie și ale simbolismului, Kim Kardashian, Blake Lively sau modelul Cara Delevigne au reinventat straiele catolice. Dar să le luăm pe rând.

Cele mai interesante lookuri de la gala Met 2018 Blake Lively

Picture 1 of 5

Katy Perry

Cântăreața americană, în vârstă de 33 de ani, a avut, de departe, cea mai spectaculoasă ținută de la Gala Met 2018. Katy Pery a atras toate privirile într-o rochie aurie, creație a casei Versace, la care a accesorizat, în ton cu tematica petrecerii, o pereche de aripi gigantice, de aproape doi metri. Dar asta nu a fost tot: vedeta și-a făcut apariția la eveniment într-o mașină decapotabilă de lux, o alegerea gândită astfel încât să nu-și șifoneze sau strice uriașele aripi.

Rihanna

De-a lungul anilor, Rihanna și-a câștigat titlul de „regina Met Gala”, datorită ținutelor extravagante pe care le-a afișat în fiecare an. Vedeta nu s-a lăsat mai prejos nici în 2018 și a optat pentru o rochie foarte sexy, inspirată chiar din costumul Papei. Rochia purtată de cântăreața americă a fost o creație marca Maison Margiela și a fost accesorizată cu nenumărate cristale, o mitră și o pelerină.

Blake Lively

O altă vedetă care s-a făcut remarcată prin ținuta purtată a fost actrița americană Blake Lively. După spusele vedetei, pentru realizarea rochii sale, încrustată cu bijuterii și accesorizată cu o trenă din satin roșu, au fost necesare nu mai puțin de 600 de ore de muncă și nici atunci rochia nu a fost finalizată în totalitate. Pentru că rochia era extrem de voluminoasă, actrița a venit la eveniment într-un autobuz.

Amal Clooney

Soția celebrului actor american George Clooney, Amal Clooney, s-a făcut remarcată printr-o asociere neobișnuită de articole vestimentare. Privită de la spate, ținuta lui Amal părea o rochie de prințesă, însă atunci când o priveai din față, totul căpata un alt sens. Deși gurile rele au criticat-o pe soția lui Clooney, motivând că alegerea sa vestimentară nu a fost în ton tematica de anul acesta, multă lume a apreciat-o pentru îndrăzneală, originalitate și nonconformism.

Cara Delevigne

Modelul și acrița americană Cara Delevigne a dat o lecție de „fashion”, printr-o ținută sobră, dar spectaculoasă. Această a optat pentru o rochie neagră, tip plasă, care, deși nu a lăsat prea mult loc imaginație, nu a trecut de granițiele bunului simț.

Kim Kardashian

Starleta americană Kim Kardashian și-a pus încă odată în evidență formele voluptuoase cu ajutorul unei rochii aurii foarte mulate, tip sirenă – o creație marca Versace. Pentru a fi în ton cu tematica petrecerii, rochia lui Kim a fost brodată cu două cruci realizate din pietre semiprețioase.

Madonna

Pentru petrecrea Met Gala de anul acesta, regina muzicii pop, Madonna, s-a îmbrăcat ca o veritabilă prințesă goth. Rochia sa neagră, creată cu o  adevărată măiestrie de Jean Paul Gautier, a fost alcătuită dintr-un corset cu un decolteu generos și o fustă neagră, lungă până în pâmânt. La toate acestea, cântăreața a accesoriat o coroaă încrustată și o floare neagră, pe care a purtat-o în jurul mâinii.

Parada celor mai îndrăznețe ținute nu s-a terminat odată cu gala, ci a continat la cele două petreceri de după, organizate de marile case de modă Balmain și Versace, unde vedetele au petrecut în stil mare până dimineața.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*