Cele mai frumoase lookuri ale vedetelor la petrecerile după premiile Oscar

Gala de decernare a premiilor Oscar este un bun prilej pentru vedetele nominalizate şi pentru invitaţi să-şi expună tendinţele în materie de modă şi să surpindă prin originalitate.

Cele mai frumoase lookuri ale vedetelor la petrecerile dup[ decernarea premiilor Oscar

Picture 1 of 5

Tendinţele cromatice
Deşi în ediţiile precedente şi la alte evenimente mondene, negrul este vedeta ţinutelor, anul acesta a pierdut teren, vedetele preferând culorile îndrăzneţe, pastelul, strălucirea şi ţinutele originale.

Mărci celebre alese pentru anul 2018
Evident că amploarea momentului impune alegerea unor ţinute semnate de creatori celebri, devenind emblematici pentru multe evenimente.
Asftel, nume precum Calvin Klein, Chanel, Getty, Louis Vuitton, Armani, Givenchy, Dior sau Zac Posen au fost alese de vedete pentru a le purta şi cu ocazia petrecerii care a avut loc după decernarea premiilor Oscar.

Povestea rochiei celebre
La gala Oscarurilor 2018, actriţa Rita Moreno a ales să vină îmbrăcată în aceeaşi rochie pe care a purtat-o şi în anul 1962, atunci când a fost desemnată câştigătoare a unei faimoase statuete, pentru rolul interpretat în filmul „West Side Story”. Chiar dacă au trecut mai bine de cinci decenii, rochia a rămas la fel de interesantă, devenind astfel emblematică pentru actriţă.

Look-uri impecabile
Fermecătoarea Jane Fonda a încântat privitorii cu o ţinută Olivier Rousteing, albă, cu perle. Silueta impecabilă a vedetei s-a potrivit perfect rochiei.
Nominalizată pentru a 21-a oară la premiile Oscar, Meryl Streep, actriţa în vârstă de 68 de ani a ales culoarea roşie, purtând o rochie decoltată, semnată Dior.
Actriţa Nikole Kidman a ales o ţinută electrizantă, optând pentru o rochie albastră, fără mâneci, cu o fundă amplă în faţă. Rochia face parte din colecţie Armani Prive şi a reperzentat alegerea perfectă.
Sandra Bullock a ales o ţinută străcitoare dar destul de sobră, sub semnătura Getty.

Ţinutele îndrăzneţe
Cu ocazia decernării premiilor Oscar 2018, parte dintre vedete au ales să apară îmbrăcate în ţinute provocatoare, care le-au scos în evidenţă formele atrăgătoare. Astfel, actriţa Taraji P. Henson a ales o rochie cu o despicătură foarte înaltă.
Cea mai apreciată apariţie la Premiile Oscar 2018 a fost cea a actriţei Jennifer Lawrence, care a optat pentu o rochie Dior.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*