Colecția Dior Cruise 2019, lansată într-un grajd

Imaginația marilor creatori de modă nu se oprește, se pare, doar în dreptul creării unor ținute care să impresioneze. Cel mai bun exemplu a fost dat la lansarea Colecției Dior Cruise 2019, care a fost organizată într-un loc aparte. Ploaia nu a întrerupt prezentarea colecţiei Dior Cruise 2019, organizată în fostele grajduri grajduri ale unui castel francez din secolul al 18-lea. Mai exact, pe domeniul Chantilly de lângă Paris.

Dior Cruise 1

Picture 1 of 5

Ploaia nu a încurcat cu nimic

Nici chiar ploaia nu a putut influența desfășurarea acestei prezentări, doar a întârziat-o puțin. Vreo două ore, după care s-a trecut la treabă, iar invitații au primit umbrele pentru a putea urmări liniștiți noua colecție. Și ploaia a adus noroc, pentru că toți invitații s-au arătat încântați de cele văzute pe podiumul de prezentare.

Inspirație ecvestră, cu accente mexicane

Pentru anul 2019, Colecția Dior Cruise a oferit ținute de inspirație ecvestră. De altfel, tema aleasă s-a observat atât în locația aleasă pentru desfășurarea prezentării, în spectacolul de rodeo mexican, dar mai ales, în ținutele manechinelor care au defilat, sub ochii uimiți ai invitaților. Jachete de călărie, pantaloni pe picior, pălării, fuste ample, curele late, toate acestea s-au regăsit în creațiile care au alcătuit Colecția.

Prezentare de modă sau demonstrație de echitație?

Maria Grazia Chiuri, directorul de creație de la Dior, s-a dovedit mai mult decât inspirată în locația aleasă, iar invitații au putut urmări, surprinși, chiar acele escaramuzas, care au călărit în mijlocul arenei, în timp ce modelele defilau pe marginea podiumului. S-a aplaudat în picioare, iar toată lumea a fost de acord că este un eveniment despre care se va discuta mult timp de acum încolo.  

Ce sunt escaramuza?

Escaramuza sunt călăreţi de sex feminin din rodeo mexican tradiţional, care erau recunoscute pentru stilul lor aparte, în care amestecau într-un mod aparte rochiile voluminoase, pline de volănașeși pănglicuțe, cu un ”strop” de masculinitate, oferit de pălăriile cu boruri largi, specifice Mexicului.

O prezentare ca un spectacol

Ploaia a fost de această dată aliatul Mariei Grazia Chiuri., pentru că în acest fel, ideea întregii prezentări parcă a fost mai bine înțeleasă de publicul invitat. Criticii de modă s-au grăbit și de această dată să aprecieze așa cum trebuie această nouă Colecție Dior Cruise, iar ținutele au impresionat plăcut asistența. Nici modelele nu au părut prea impresionate de ploaia care nu a dat niciun semn de oprire pe tot parcursul show-ului, și și-au văzut de treabă cu profesionalism.

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*