Cel mai scump sutien creat în 2018 va putea fi cumpărat

Recent, casa de modă americană Victoria’s Secret a lansat noul model de sutien din seria Fantasy Bra, estimat la un milion de dolari. Spre deosebire de predecesorii săi, cel mai scump sutien creat în 2018 va putea fi cumpărat.

Fantasy Bra este o piesă din colecția de lenjerie intimă a casei de modă Victoria’s Secret. Primul model fost lansat în 1996. Iar de atunci, 22 de fotomodele, au purtat, anual, câte un sutien din seria Fantasy Bra. Prețul acestora a variat între un milion și 12.5 milioane de dolari. Inedit este că, în acest an, cel mai scump sutien creat în 2018 va putea fi cumpărat. Nu înainte de a fi văzut pe podiumul Plaza Hotel din New York City.

Elsa Hosk va purta sutienul Fantasy Bra 2018

Elsa Hosk, un model suedez în vârstă de 30 de ani, a fost aleasă să poarte sutienul Fantasy Bra, în valoare de un milion de dolari, în cadrul prezentării de modă Victoria’s Secret 2018. 

Elsa este actualmente unul dintre îngerii Vitoria’s Secret. A colaborat, pe parcursul carierei, cu branduri ca: Dior, Dolce&Gabbana, Anna Sui, Guess, Ungaro sau H&M.

Cel mai scump sutien creat în 2018 va putea fi cumpărat. 930 de ore de muncă stau în spatele său

Sutienul Fantasy Bra de la Victoria’s Secret a fost realizat în colaborare cu Atelierul Swarovski. Pentru realizarea sa a fost nevoie de peste 930 de ore de muncă. Iar materialele utilizate justifică prețul de un milion de dolari.

Fantasy Bra 2018 este o piesă din argint, bătută cu diamante. Mai exact, conține aproximativ 2.100 de diamante Swarovski. Și poate fi numit cu ușurință sutienul de 71 de karate.

Cel mai scump sutien creat în 2018 va putea fi cumpărat, în premieră, urmând să fie produs, însă, în serie.

Ce spune Elsa Hosk despre noul Fantasy Bra

Într-un interviu acordat revistei People, Elsa Hosk a avut doar cuvinte de laudă pentru noul Fantasy Bra.

“E foarte cool, simplu, modern și plin de strălucire. Dacă aș fi fost eu designerul, nu aș fi schimbat absolut nimic. Arată de parcă ar fi rezultatul unui act magic”, a susținut modelul Hosk.

Și criticii de modă au avut o impresie favorabilă despre noul Fantasy Bra de la Victoria’s Secret. O parte din ei au declarat că surprinde excelent vibe-ul anilor ’90.

Prețul sutienul Fantasy Bra 2018 în magazine

Pentru a-și bucura clientele, Victoria’s Secret a hotărât:  cel mai scump sutien creat în 2018 va putea fi cumpărat. Firește, este vorba doar de o replică a acestuia, produsă în serie.

Un model similar cu cel pe care Elsa Hosk îl va purta pe catwalk va fi disponibil în magazinele fizice și online Victoria’s Secret, începând cu data de 29 noiembrie 2018. Sutienul va putea fi achiziționat pentru suma de 250 de dolari.

Vedetele care au purtat de-a lungul timpului diverse modele ale sutienului Fantasy Bra

Sutienul Fantasy Bra de la Victoria’s Secret a fost purtat, de-a lungul timpului, de modele renumite. Printre acestea se numără: Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Miranda Kerr, Gisele Bundchen, Tyra Banks sau Heidi Klum. Unele dintre ele, au avut ocazia să poarte piesele de rezistență Victoria’s Secret de mai multe ori.

În ultimii 5 ani, sutienul Fantasy Bra a fost purtat de Alessandra Ambrosio și Adriana Lima, Lily Aldridge, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro și, în 2018, urmează să fie pus în evidență de Elsa Hosk. Valoarea sutienului Fantasy Bra a oscilat, în acești ani, între unu și trei milioane de dolari.

Fiecare din sutienele Fantasy Bra prezentate au avut o denumire distinctă. Iată câteva dintre ele: Dream Angels Fantasy Bra, Fireworks Fantasy Bra, Bright Night Fantasy Bra, Champagne Nights Fantasy Bra ș.a.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*