Rădăcini de cristal, un nou trend în colorarea părului

De ce aleg multe dintre femei să-și schimbe culoarea părului? Este doar nevoia de o schimbare, sau în spatele acestei decizii stau lucruri mult mai profunde decât ai putea bănui la prima vedere? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care se nasc în mintea celorlalți atunci când o femeie apare cu un look nou, în care a abordat o culoare a părului despre care nici nu te gândeai că i s-ar potrivi. Răspunsuri, sunt la fel de multe, și nu ne ajung paginile să le detaliem pe toate.

radacini cristal 1

Picture 1 of 5

Ce culoare e asta?

Evident, pe piață există o mulțime de firme care produc vopsea de păr, care se luptă pentru titlul de cea mai bună în domeniu. Dar, pentru cele care își doresc ceva mai mult decât o simplă ”colorare” de păr, și care mai sunt și îndrăznețe, avem o provocare: rădăcini de cristal. Ce culoare mai este și asta – Veți exclama oarecum intrigate de numele ei neobișnuit. Nu vă faceți griji, vă vom lămuri rapid, în rândurile de mai jos.

O nouă reinterpretare

Fără îndoială că și aici imaginația și-a spus cuvântul, dar rezultatul a fost unul care ne-a întrecut așteptările, și de care te poți convinge și singură, dacă vei admira fotografiile din galeria foto care însoțește acest articol. Chiar dacă aveai impresia că nu te mai surprinde nimic, ei bine, te-ai înșelat. Noua culoare este de fapt o reinterpretare a trendului deja existent, rainbow roots.

Vopsele speciale, inspirate din cristale

Chita Beseau, un hairstylist din Las Vegas, a decis că trendul deja existent, rainbow roots (rădăcini colorate în nuanțele curcubeului) are nevoie de ceva mai mult, și acest lucru poate fi realizat. Pentru a reuși, Chita Beseau s-a inspirat din nuanțele superbe ale cristalelor pentru a crea aceste noi nuanțe de vopsea de păr. De asemenea, a folosit și vopsele speciale, inspirate și acestea tot din cristale.

Cristalele sunt acum în trend

Nu este de mirare că alegerea hairstylistului s-a îndreptat către cristale deoarece, în această perioadă, acestea sunt ”pe val”. Fie că este vorba despre machiaj, culoarea părului, a hainelor, sau chiar și în designul interior, cristalele par că au cucerit pe toată lumea și a devenit o adevărată provocare despre felul cum mai fi folosite acestea în modă și nu numai.

Îndrăzniți să fiți altfel!

Așadar, indiferent care au fost motivele care v-au determinat să vă schimbați culoarea părului, îndrăzniți să fiți altfel și alegeți ”rădăcini de cristal”. Va fi ceva neobișnuit, dar care vă va da multă încredere în sine și vă va face să vă simțiți precum un personaj mitologic, poate o zână sau cine știe ce personaj fantastic. Nu mai ezitați!

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*