Pălărie? Da, bineînțeles!

Atunci când vine vorba despre pălării, multe dintre femei le consideră sexy, dar se jenează atunci când vine vorba să le poarte chiar ele. Am urmărit cu toatele, cu inima la gură, nunta prințului Harry cu Meghan Markle, și am văzut că reprezentantele sexului frumos au ales să poarte pălării, care de care mai interesante, și care păreau că se potrivesc perfect outfit-ului ales. De aceea, vă provocăm să ieșiți din zona de confort și să alegeți să purtați o pălărie. Noi vă vom veni în ajutor pentru a vă spune la ce să fiți atente, și în rest, vă veți descurca, cu siguranță.

Palarie femei 1

Picture 1 of 5

Clasica pălărie mare

Este unul din accesoriile care nu ar trebui să-ți lipsească, mai ales acum, când căldurile de afară sunt cel mai bun prilej pentru a purta acest tip de pălărie. Aceasta are avantajul că se potrivește indiferent dacă ai o față mai rotundă sau din contră și, în plus, este foarte ușor de accesorizat.

Un look relaxat

Nimic nu redă mai bine ideea unui look relaxat, dar și plin de stil în același timp ca o pălărie mare, purtată la o rochie lejeră de vară, și însoțită obligatoriu de o geantă mare. Vă veți simți plină de feminitate, și veți simți cum toate privirile admirative se îndreaptă către dumneavoastră.

Pălăria de paie

Ce ar fi vara fără o pălărie de paie? În afară de avantajul că te apără de razele fierbinți ale soarelui torid de pe perioada verii, și această pălărie nu ar trebui să vă creeze probleme atunci când vine vorba despre accesorizarea ei. Este mai indicată acelor reprezentante ale sexului frumos cu o față mai rotundă.

Merge perfect cu pantaloni scurți

Dacă vă doriți să atrageți privirile, atunci alegeți să o purtați atunci când ați îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, cu un top lejer. Cu tpate acestea, dacă știți să vă ”jucați” cu ținutele, o puteți purta inclusiv la rochii lungi, sau la blugi și pulover.

Fedora, mereu la modă

Este o pălărie care nu se va demoda niciodată, dar aici este nevoie să știi cum să-ți alegi ținutele pentru acel efect de ”wow” pe care ți-l dorești. O rochie lungă ar merge perfect, dar ai de fapt libertate de alege, astfel ca la sfârșit să ai parte de un look care să pară lejer, dar și elegant în același timp.

Așadar, nu mai ezita în ceea ce privește purtatul pălăriilor și introdu-le pe acestea în garderoba ta. Experimentează și observă care ți se potrivesc cel mai bine, și care sunt ținutele care te avantajează cel mai bine. Te vei simți fie ca o adevărată divă sau, de ce nu, sexy și jucăușă. La urma urmei, noi, femeile, suntem recunoscute pentru spiritul nostru cameleonic, nu-i așa?


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*