Cercei abstracți și creativi, noile tendințe primăvară-vară 2018

Printre accesoriile pe care alege să le poarte o femeie, un rol important îl au cerceii. Pentru acele urmașe ale Evei care nu lasă nimic la întâmplare în ceea ce privește moda, cerceii își au rolul lor bine stabilit. Sunt aleși în funcție de ținuta aleasă, și chiar dacă nu par că au avut un rol prea mare uneori, de fapt femeile știu că o pereche potrivită de cercei la un anumit outfit este cea care face diferența. De fapt, puterea cerceilor nu trebuie deloc subestimată, deoarece ei sunt responsabili cu a pune în valoare trăsăturile unei femei, și o vor face să fie remarcată, dar și… remarcabilă.

cercei 1

Picture 1 of 5

Modele de cercei

Atunci când vine vorba de a alege o pereche de cercei, posibilităţile sunt aproape nelimitate, ceea ce face cu atât mai dificilă alegerea. Există ”n” modele de cercei, în toate formele posibile, din cam orice fel de material. Nu disperați, nu este nevoie să vă opriți la un singur model. Recomandarea noastră este ca din contră, să probaţi dar să și achiziționați cât mai multe modele, pentru a vedea care sunt cele care vă avantajează cel mai bine în funcție de ținuta aleasă.

Ce se poartă?

Nu puteam vorbi despre cercei, fără a detalia un pic noile tendințe primăvară-vară 2018. Aceștia s-ar caracteriza simplu, în doar două cuvinte: abstracți și creativi. Potrivit celor de la marieclaire.ro, Alexander Calder a dat tonul în acest an în ceea ce privește modele de cercei, iar ”lucrările lui par să sfideze gravitația și rămân unele dintre cele mai durabile și mai ferme embleme ale acelui mare val de energie creatoare: avangarda anilor ’30”.

Nu vă lăsați dominate

Pentru sezonul primăvară-vară 2018 designerii spun că femeile trebuie să-i dea cercelului atenția cuvenită dar, în același timp, să nu-l lase să preia controlul. Se spune că, de fapt, cerceii trebuie să-i porți cu atitudine și să nu-i lași să te poarte.

Cercei pereche? În niciun caz

Dacă vreți să ieșiți din acea monotonie și să fiți remarcată și remarcabilă, după cum vă spuneam la începutul articolului, o puteți face urmând sfatul Roksandei Ilincic, care recomandă să vă separați cerceii, algând să purtați modele diferite, sau unul mare și unul mai mic.

Asimetria este cheia succesului

Se pare că noile tendințe primăvară-vară 2018 merg spre asimetrie, pe care o declară ca fiind cheia succesului. Marni recomandă combinarea a două modele diferite, dar complementare, în timp ce (Missoni) spune că este nevoie de stabilirea unor variații subtile între două forme foarte asemănătoare ca stil, dimensiune și proporție.

Alte tendințe merg, potrivit celor de la marieclaire.ro, și printr-un minimalism dur, cum este cazul celor de la Jil Sander, fie prin evocarea luxuriantă a unei geometrii tipice Art Deco, dacă este să vă lăsați influențată de Valentino.

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*