Ce modele de cercei se poartă în vara anului 2019?

Vara a sosit în sfârșit, iar majoritatea femeilor își poartă părul prins, lăsând la iveală cerceii. Accesorizarea este extrem de importantă când vine vorba despre obținerea unui look complex și complet și mai ales la modă. Tendințele în materie de modă când vine vorba despre cercei, se schimbă de la un sezon la altul, iar de multe ori este dificil să rămâi la curent cu noutățile. Articolul de față este menit să te informeze cu privire la ultimele trenduri în amterie de accesorizare, specific în cazul cerceilor, astfel încât tu să poți rămâne la modă toată vara anului 2019!

Cerceii cu perle naturale

Perlele amintesc de scoicile din care sunt extrase, ducând cu gândul la vară. De asemenea, reprezintă o întrupare a rafinamentului, fiind niște cercei ce pot fi asortați atât la o ținută casual, de zi, cât și la o ținută elegantă, de seară. Dacă sunteți fană când vine vorba de cercei cu perle, vara anului 2019 este momentul prielnic să le purtați. Indiferent dacă este vorba despre cercei simpli cu perle naturale sau de perle integrate într-un design mai complex al cerceilor, acestea reprezintă o piesă de rezistență în ținuta dumneavoastră.

Cerceii din rafie

Rafia este un material care datorită culorii și texturii sale poate fi pusă în evidență doar pe timpul lunilor calde de vară. Dacă în trecut era vorba despre sandale din rafie, apoi au apărut poșetele din rafie, în vara anului 2019 se poartă cerceii cu elemente din rafie. Aceștia se potrivesc unei ținute de vară lejere, casual, poate chiar la plajă. Îi puteți asorta cu alte accesorii dinr afie, precum sunt cele menționate anterior – sandalele sau poșetele, pentru a obține un look complex. Este bine de știut că rafia poate veni în câteva tonuri diferite de culoare, așa că dacă părul dumneavoastră este de un blond nisipiu și vă temeți că cerceii din rafie nu se pot observa, puteți opta pentru o nuanță mai închisă de rafie.

Cerceii cu pietre prețioase colorate

Pietrele prețioase sunt mereu în sezon, iar cele colorate cu atât mai mult vara, când totul este despre culori îndrăznețe și puternice. Pentru serile târzii de vară puteți opta pentru niște cercei cu pietre prețioase, eleganți și supradimensionați, dar mai ales foarte colorați. Ei sunt meniți pentru ținutele mai elegante sau de noapte. De asemenea, pot fi integrați atât în ținutele colorate, dar și în ținutele monocrome, complet albe sau complet negre, reprezentând pata de culoare perfectă pentru dumneavoastră.

Cerceii de tipul „Hoops”

Cerceii de tipul „hoops” sunt aceia în formă de roată. Ei se potrivesc atât în ținutele casual, cât și în cele elegante, deoarece pot fi găsite mai multe variații ale acestui model – mai groși, subțiri și simpli, încrustați cu pietre prețioase, iar lista poate continua. De asemenea, sunt foarte avantajoși deoarece în funcție de dimensiunea lor, ei pot fi purtați de aproape orice tipologie, având o formă foarte potrivită.

Cerceii cu ciucuri

Cerceii cu ciucuri au fost la mare căutare și în vara anului trecut și au revenit în trend și anul acesta. Sunt o alegere excelentă mai ales dacă purtați părul prins deoarece încadrează foarte frumos fața și o pot face să pară mai suplă. Sunt disponibile într-o mare varietate de culori, ceea ce îi face o alegere excelentă atât ca piese de rezistență într-o ținută, dar și ca un accesoriu complementar. Pot fi integrați într-o ținută casual cu ușurință, iar dacă sunt însoțiți de pietre prețioase sau de părți metalice, pot intra și în ținute mai elegante.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*