Ce cercei alegi în funcție de tipul bretonului?

Coafura este un element extrem de important pentru fiecare femeie, iar punerea acesteia în evidența se poate face printr-o multitudine de trucuri, printre care se numără și alegerea formei potrivite a cerceilor. În cazul femeilor care poartă breton, acestea au la dispoziție numeroase forme și tipuri de cerceii, alegerea lor fiind făcută pe baza formei bretonului și a modului în care este aranjată coafura. Dacă sunteți interesată să aflați cum vă puteți completa ținuta perfect prin alegerea cerceilor, acest articol vă va oferi toate răspunsurile necesare.

Cercei pentru cărarea pe mijloc și bretonul lung
Bretonul lung este însoțit în majoritatea cazurilor de o cărare pe mijloc și se potrivește de minune cu niște bucle lejere și cu părul lăsat desfăcut pe spate, sau cu un coc lejer la baza gâtului. Fiind vorba despre coafuri romantice, diafane și clasice, oferta de cercei trebuie să fie în aceeași zonă. Se recomandă alegerea unor cercei cu forme rotunjite, ovale sau curgători, nu cerceii drepți și cu forme grafice sau dure. Dimensiunea cerceilor nu joacă un rol important, ideea de bază fiind cea a formelor rotunde, acestea fiind direct legate cu feminitatea și romantismul. Poate fi vorba atât de cercei simpli, din metale prețioase precum aurul sau argintul, dar se poate opta și pentru cercei încrustanți cu diamante, cât și pentru cei cu perle elegante.

Cercei pentru bretonul drept și plin
Bretonul drept și plin este purtat cel mai adesea de femeile cu părul drept, fiind vorba despre o coafură fie cu părul desfăcut, fie cu el prins într-o coadă de cal ridicată. Linia dreaptă trasată de breton, precum și faptul că este plin, înjumătățește optic față și concentrează atenția asupra feței de la nivelul sprâncenelor în jos, implicit și la nivelul cerceilor. Pentru un astfel de breton, cele mai potrivite alegeri din oferta de cercei sunt cei prețioși, dar de dimensiuni mici, care se concentrează la nivelul urechilor – nu sunt supradimensionați, nu curg și nu atârnă. Acest tip de cercei mai sunt numiți cerceii „studs”. Ei sunt confecționați pe bază de pietre încrustată, în diferite combinații de culori sau pur și simplu întro singură perlă sau diamant. Acest gen de cercei va fi observat cu ușurință, linia bretonului indicând zona respectivă. De asemenea, pot fi purtați atât în situațiile de zi cu zi, în aspectele mai casual, dar și în  ținutele de seară, mai ales dacă se optează pentru variantele încrustate cu diamante și perle colorate.

Cercei pentru bretonul lejer și răsfirat
Fiind vorba despre un stil de coafură extrem de casual și comod, bretonul lejer și răsfirat poate fi contrabalansat cu cercei statement. Înc eea ce privește oferta de cercei statement, aceasta este extrem de variată, atât ca dimensiuni, cât și ca formă și culoare. Pteți opta pentru cercei extrem de colorați, dare vor atrage atenția imediat, dar și pentru cercei mari, compui din mai multe părți, ei având o formă curgătoare sau care atârnă. Totuși, dacă este vorba despre o situația casual, la un astfel de breton se potrivesc de minune și cerceii simpli și mici, aproape inobservabili.

Cercei pentru bretonul într-o parte
Bretonul pe o parte are o formă rotunjită, extrem de feminină. Pe baza acestui motiv, el poate fi contrabalansat cu cerceii cu forme grafice și linii drepte, în formă de romburi, pătrate sau pur și simplu linii drepte. Acești cercei oferă un aer îndrăzneț și extrem de puternic și temperează feminitatea și romantismul creat de bretonul într-o parte.

               


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*