Anul acesta se poartă verde

Verdele și-a făcut deja apariția pe podiumurile din întreaga lume, în principal în colecțiile designerilor precum Balenciaga și Sies Marjan. Este doar o chestiune de timp, pentru ca toate nuanțele de verde să se regăsească în colecțiile tuturor designerilor, astfel încât să se restabilească legătura cu natura în anul 2017.

se poarta verde v

Verdele este o culoare a naturii, și, prin urmare, mulți oameni îl poartă exclusiv  primăvara și vara și optează pentru mai multe nuanțe conservatoare  toamna și iarna. Desigur, este mult mai ușor să scoți un aspect văratic cu o rochie verde luminoasă, decât să asortezi o nuanță de verde la cizme și căciuli, în sezonul rece. Cu toate acestea, în acest an, provocarea culorii verde este să se integreze chiar și în outfit-uri de toamnă, iarnă.

1 se poarta verde

Picture 1 of 10

Cum să porți verde în sezonul rece?

Verdele este o culoare perfectă pentru a  încălzi orice ținută din sezonul rece și să aducă o senzație interesantă look-ului tău. Pentru cei care nu sunt gata să iasă din zonele lor de confort, există nuanțe închise de verde care îi pot aduce în trendul acestui an. Restul pot experimenta ținute verzi uimitoare. Iată ce piese îi poți achiziționa.

Poți să-ți cumperi o geacă sau o jachetă de un verde închis sau un kaki. Acestea vor fi must-have pentru sezoanele reci și orice ai purta dedesubt va merge perfect cu haina ta verde.

Accesorizează-ți look-ul cu o geantă verde. Indiferent de ceea ce porți, indiferent dacă acesta este un monocrom, all white, adidași sau o rochie neagră șic pe tocuri, o geantă verde va accentua individualitatea.

Ieși din anonimat cu o fustă maxi verde. O fustă maxi într-o nuanță închisă de verde, asortată cu o geacă de piele neagră, scurtă și cu o pereche de cizme lungi sau o perche de ghete rock, va alcătui un outfit uimitor. Alege și o ojă într-o nuanță apropiată de verde.

Cum să porți verdele primăvara și vara?

Sezonul cald oferă o varietate mai mare de opțiuni pentru a purta nuanțe de verde, de la rochii din șifon cu  imprimeuri florale, la o pereche de pantaloni scurți verzi, cu un top simplu, până la eșarfe în culoarea ierbii sau costume de baie în nuanțe de verde neon. Cu cât piesele vestimentare sunt mai luminoase, cu atât mai bine, mai ales în aceste două anotimpuri.

Rochiile fluide. Pentru petrecerile de vară, alege o rochie verde, luminoasă și rece totodată, care să-ți ofere un look pasional și misterios.

Imprimeurile florale. Impremeriurile florale verzi arată senzațional pe o cămașă sau pe o rochie. În cazul în care nu ești destul de curajoasă să le porți pe aceste piese, le poți purta pe tricouri sau eșarfe.

Sursă foto: Career Girl Daily

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*