Alegerea cerceilor în funcție de forma feței

Atunci când vine vorba despre accesorii, cerceii sunt unele dintre cele mai apreciate și folosite de către toate femeile. Indiferent de forma, culoarea sau dimensiunea pe care o au, cerceii pot fi integrați în orice fel de ținută, de la cele mai elegante, la unele casual, de zi cu zi. Tot ce vă trebuie este o pereche de cercei deosebiți pe care îi puteți alege în funcție de fomra feței pentru a maximiza efectul dorit.

Fiecare persoană este diferită, cu trăsături unice și speciale. Deși există anumite forme de cercei care sunt mai potrivite pentru unele tipologii ale feței, dacă aveți încredere și vă place foarte mult o pereche, nu ezitați să o purtați, chiar dacă poate nu este forma ideală pentru dumneavoastă.

Forma ovală a feței

Dintre toate tipologiile de față, forma ovală este cea mai permisivă dintre toate. Femeile cu o față ovală pot purta orice tip de tunsoare, orice tip de pelerie, orice tip de ochelari și orice formă de cercei. Deși are avantajul de a purta orice formă și dimensiune de cercei, femeia cu fața ovală își poate maximiza cel mai bine trăsăturile prin alegerea unor cercei ovali sau rotunzi. Rolul acestora este de a pune accent pe linia feței, oferind armonie. Fizionomia poate fi accentuată și prin cerceii cu formă de lacrimă, aceșta păstrând marginile rotunde sau ovale. De asemenea, cerceii pot fi și lungi și scurți, dar și cu dimensiune foarte mari.

 Forma rotundă a feței

Femeile cu o formă rotundă a feței trebuie să acorde puțin mai multă atenție cerceilor aleși. Fața pare întotdeauna plină și obrajii întotdeauna rumeni, iar alegerea unor cercei nepotriviți pot accentua și mai mult acest lucru. Femeia cu față rotundă trebuie să caute alungirea fizionomiei. Din această cauză, cei mai potriviți cercei pentru această formă sunt cerceii alungiți. Indiferent de forma pe care o au aceștia – lacrimă alungită, bară dreaptă, șirag de perle etc., o pereche de cercei alungiți va ataca iluzia de lățime a feței, subțiind-o și alungind-o în mod natural.

Forma de inimă a feței

Fizionomia în formă de inimă este una deosebită și frumos structurată de la mama natură. Din această cauză, este recomandată alegerea unor cercei complementari, care să sublinieze linia feței. Cele mai indicate alegeri sunt cerceii cu formă de candelabru sau formă de diamant. De asemenea, pentru a se atrage atenția la nivelul superior al feței, cerceii uțor alungiți în formele menționate anterior sunt ideali. O pereche de cercei în formă de candelabru sunt întotdeauna o piesă de rezistență în orice ținută, în special în cele elegante.

Forma pătrată a feței

Femeile cu o formă pătrată a feței au liniile bine definite. Din această cauză, se caută îndulcirea trăsăturilor cu niște cercei feminin și cu forme rotunde. Indiferent că este vorba despre cerceii tip hoops sau unii clasici rotunzi, aceștia vor oferi eleganță feței și vor echilibra linia maxilarului cu restul feței. De cealaltă parte, nu se recomandă optarea pentru niște cercei prea lați, mai ales într-o formă dreptunghică sau pătrată deoarece se va obține un efect de duritate și mai mare.

Forma feței alungită

Femeile cu fața alungită, au o formă a feței și ușor îngustată. Pentru a combate acest efect de îngust, cei mai potriviți cercei sunt cei care atârnă sub lobul urechii. Forma lor nu este la fel de importantă pe cât este dimensiunea și modul în care curg. Indiferent dacă sunt mai mari sau mai mici, acești cercei nu trebuie să fie mai alungii decât zona imediată de sub lobul urechii deoarece se va maximiza și mai mult efectul de alungire al feței.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*