Ceasuri bărbătești Orient

Ceasurile bărbăteşti Orient sunt produse de compania japoneză Orient Watches, ceasuri care de-a lungul a şase decenii au trecut printr-o serie de transformări menite să de-a naştere unor modele deosebite care satisfac cele mai înalte exigenţe.

Ceasuri-OrientÎn ultimii 60 de ani, firma de ceasuri Orient Watch şi-a creeat un renume prin faptul că ceasurile Orient sunt prevăzute cu mecanisme produse în propriile ateliere. Adoptarea acestei metode asigură cumpărătorii că ceasurile produse de acestă marcă sunt de o calitate superioară, conforme cu cele mai înalte standarde, iar producătorii pot garanta pentru produsul finit, având siguranţa că mecanismele vor funcţiona la standardele cele mai înalte.

Ceasurile bărbăteşti Orient sunt renumite printr-un design deosebit, prin durabilitate şi valoare. Modele sunt extrem de variate, clasice, elegante sau sport, dotate cu mecanisme pe quarţ sau automatice, aurii sau argintii, dotate cu brăţări metalice sau curele din piele, rotunde sau dreptunghiulare, scumpe sau accesibile tuturor.

Chiar dacă formarea companiei datează încă din anul 1901, practic, producţia de ceasuri Orient a început în anul 1950, în Tokio.

Anul 1951 este anul lansării primului ceas produs de Orient Watch, model denumit Orient Star.

În anul 1956 apare primul ceas al cărui secundar este situat central, pe cadranul ceasului, model ce a purtat denumirea Orient Star Dynamic.

Modelul Royal Orient apărut în anul 1960 s-a dovedit a fi un exemplu de eleganţă şi simplitate pentru multe din modelele viitoare ale companiilor producătoare de ceasuri.

Ceasul Orient al cărui mecanism era dotat cu cele mai multe pietre preţioase, 89 de rubine şi 11 safire, este lansat pe piaţă în anul 1964, sub denumirea de Grand Prix 100.

Modelul de ceas cu cea mai subţire grosime – 3,9 mm, Fineness, este lansat în anul 1967.

Primul ceas cu afişaj digital al companiei Orient apare în anul 1976, denumit Touchtron.

În anul 1979 este lansat primul ceas quarţ analog. Modelul se numeşte Orientron Just şi este renumit pentru precizie maximă şi apreciat de pasionaţii de ceasuri.

Anul 1996 este anul apariţiei modelului Power Reserve, dotat cu un mecanism automatic cu indicator pentru rezerva de energie.

Serbarea a 50 de ani de activitate este marcată prin lansarea pe piaţă a modelului M-Force 300m, model ce s-a produs în ediţie limitată.

Îndrăzneţul model Orient Star Retro-Future, un hibrid între caracteristicile modelelor vechi şi noi, apare în anul 2005.

Compania produce primul ceas pentru pasionaţii de scufundări în anul 2006, sub denumirea de Professional-Diver.

Anul 2010 este anul care marchează 60 de ani de activitate ai companiei Orient Watches şi vine pe piaţă cu un model în ediţie limitată, în care sunt împletite aspectul unic al ceasurilor Orient şi transformările tehnologice prin care au trecut modelele Orient în tot acest timp, de 60 de ani.

Ceasurile bărbăteşti Orient au trecut prin transformări tehnologice majore, ce au avut ca scop atingerea unor standarde deosebite, de calitate şi design, standarde ce au fost şi sunt apreciate de cumpărători şi de pasionaţii de ceasuri. Aşteptările clienţilor se transformă odată cu trecerea timpului, însă ceasurile Orient au ţinut întotdeauna pasul cu acestea.

Modele de ceasuri bărbăteşti Orient lansate pe piaţă acoperă o plajă foarte largă atât din puncte de vedere al design-ului şi al mecanismului, cât şi al preţurilor.

Ceasurile bărbăteşti Orient vin în întâmpinarea clienţilor cu ticăitul specific pieselor de mare precizie, cu modele dintre cele mai variate din punct de vedere estetic, cu un volum de energie acumulată, generată doar prin mişcarea braţului şi cu o garanţie ce asigură reparaţii şi înlocuiri de piese, fapt ce înlesneşte un trai lung, la standarde înalte al acestor ceasuri.

Ceasurile bărbăteşti Orient satisfac unele dintre cele mai variate dorinţe ale cumpărătorilor, indiferent dacă acestea sunt legate doar de aspectul estetic, de încercarea de a găsi modele ce se potrivesc modei şi timpurilor actuale, sau sunt generate de pasiunea acestora pentru mecanismele de ceasuri, pentru precizie şi valoare, pentru progresul tehnologic, pentru fascinanta mişcare permanentă ce are ca rezultat indicarea orei exacte.

Atunci când un bărbat doreşte să-şi achiziţioneze un ceas de mână, poate apela cu încredere la marca de ceasuri Orient. Varietatea de modele şi plaja largă a costurilor vor ajuta pe oricine să-şi găsească modelul potrivit.

Un cadou pentru un bărbat, constând într-un ceas marca Orient, va reprezenta întotdeauna o alegere bună. Calitatea mecanismelor şi aspectul special al acestor modele fac din ceasurile Orient o variantă deosebită atunci când este vorba de un cadou, menită în a surpinde plăcut.

Pentru creearea ceasurilor de mână bărbăteşti Orient, producătorii folosesc diverse materiale, iar pentru design-ul cadranelor, apelează la diferite forme, la o grafică deosebită şi la nuanţe plăcute.

Ceasurile bărbăteşti Orient pot fi realizate din alamă, oţel inoxidabil sau titan. Ca şi culoare pot fi argintii, aurii, aurii-rozalii, argintii, gri sau negre. Brăţara ceasurilor bărbăteşti Orion poate fi realizată din oţel inoxidabil, piele, silicon sau titan. Curelele din piele şi silicon sunt variate ca şi nuanţe, acestea fiind negre, albastre, maro, gri. Forma cadranului ceasurilor Orient este rotundă sau dreptunghiulară, iar ca dimensiune variază între 31mm/45mm şi 45mm/48mm.

Geamul ceasurilor Orion este realizat din cristal mineral, safir sau safir-cristal, iar mecanismele cu care sunt prevăzute sunt mecanisme pe quarţ, mecanice sau automatice. Afişajul modelelor de ceasuri Orient poate fi analog sau digital.

Un ceas bărbătesc Orient se poate încadra stilului clasic, casual, elegant sau sport, în funcţie de caracteristice stilistice cu care este prevăzut.

Pentru cei care preferă ceasurile clasice, compania pune la dispoziţie o gamă foarte largă de modele. Printre acestea ceasul Orient Dressy Elegant este unul dintre modelele foarte elegante, ceasurile clasic – automatic au un design deosebit şi păstrează farmecul aerului clasic, modelul Traditional Style, a cărui grafică conferă un plus de eleganţă, ceasurile rotunde sau dreptunghiulare, cu cele mai variate variante de indecşi orari, prevăzute cu funcţiile de notare a datei, toate se constituie într-o gamă foarte bogată, în care fiecare doritor îşi poate găsi modelul potrivit. Preţurile variază între 500 şi 2 000 lei, variind în funcţie de model, material şi funcţiile mecanismului.

Pentru cei care preferă un ceas sport, cu un design specific şi dotat cu funcţii necesare activităţilor sportive, marca Orient vine în întâmpinarea dorinţelor acestora cu modele dintre cele mai deosebite.

Ceasul Orient Sporty Quarţ poate reprezenta o variantă foarte bună în cazul în care se decide alegerea unui ceas sport. Modele Sporty Automatic sau Sporty Quarţ Silver au un design deosebit, sunt prevăzute cu multe funcţii, putând satisface cele mai exigente dorinţe. Ceasurile Orient sport sunt modele rezistente la apă, dotate cu un grad mare de rezistenţă, specific scufundărilor şi sporturilor acvatice. Fiecare model este inscripţionat cu datele ce furnizează informaţiile exacte despre caracteristicile acestei funcţii, ajutând astfel cumpărătorul să folosească ceasul la capacitatea proprie, fără a expune mecanismul unor factori nefavorabili. Preţurile variază între 500 – 1 800 – 2 000 lei.

Compania Orient Watches vine în întâmpinarea celor mai tradiţionale dorinţe, prin scoaterea pe piaţa de specialitate a ceasurilor de buzunar. Adevărate bijuterii, îmbogăţite estetic cu o grafică deosebită, prevăzute cu mecanisme ce funcţionează impecabil şi realizate din materiale de calitate, ceasurile bărbăteşti de buzunar vor fi întotdeauna apreciate de pasionaţi. Conferind eleganţă şi stil ţinutei, ceasul de buzunar Orient nu este cu nimic mai prejos decât un ceas de mână, fiind lafel de valoros şi de apreciat. Variind ca preţ între 800 şi 1 600 lei, modele de ceasuri de buzunar Orient sunt extrem de ofertante şi se pot constitui într-o piesă valoroasă a unei ţinute masculine.

Ceasurile bărbăteşti Orient, prin design-ul deosebit şi prin calitatea incontestabilă a mecanismelor japoneze, prin funcţiile cu care sunt dotate şi prin materialele de calitate din care sunt fabricate, sunt foarte apreciate pe piaţa de specialitate.

Ceasurile bărbăteşti Orient reprezintă o metodă simplă şi sigură de a accesoriza o ţinută masculină, de a-i conferi eleganţă şi valoare. Asortate cu o pereche de butoni sau potrivite cu o atitudine sportivă, ceasurile Orient, indiferent de specificul fiecărui model, au menirea de a întregii tabloul unei ţinute, al unui moment sau eveniment.

Odată achiziţionat un ceas bărbătesc Orient, modelul trebuie purtat şi depozitat conform instrucţiunilor. Respectând aceste condiţii, ceasul va funcţiona impecabil pentru mult timp, iar în cazul vreunei probleme apărute, garanţia este activă.

Piaţa de desfacere din România pune la dispoziţia clienţilor toate modelele de ceasuri bărbăteşti Orient. Odată cu achiziţionarea ceasului, cumpărătorul va primi cartea tehnică a modelului respectiv şi garanţia produsului.


MWISHO PE FACEBOOK

One Response to “Ceasuri bărbătești Orient”

Read below or add a comment...

  1. Sorin says:

    Niste ceasuri excelente, multumesc pentru informatie.

Lasă un comentariu...

*