Totul despre unghiile false

Vrei o manichiură perfectă, însă unghiile tale se despică, nu sunt egale și nici forma nu te ajută prea multă? Pentru asta s-au inventat unghiile false.

În prezent, denumirea de unghii false a căpătat o cu totul altă conotație față de ce era pe piață acum 15 ani. Atunci unghiile false se lipeau cu un adeziv care nu era deloc prietenos cu unghiile, și se modelau sau nu, în funcție de dorința fiecărei femei. În prezent, lucrurile nu mai sunt deloc așa. Companiile care produc materialele folosite investesc mult în cercetare, iar din echipele lor fac parte inclusiv medici. Aceştia sunt cei care îşi dau, deci, acordul pentru folosirea ingredientelor, astfel încât să nu dăuneze unghiilor naturale.

totul despre unghiile false1

Picture 1 of 10

Unghii cu gel și unghii acrilice. Acum unghiile false se împart în două categorii: unghii cu gel și unghii acrilice. Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificială care seamănă cel mai bine cu unghia naturală. Cele două  tipuri se aseamănă între ele, ambele fiind realizate din lichid monomer și polimer pudră. Unghiile cu gel se realizează prin două tehnici: cu lumina UV sau cu un activator de gel și sunt printre cele mai căutate în rândul femeilor.  În schimb, acrilul se întărește doar atunci când este expus la aer și, în acest moment, pe stratul creat se poate da și culoarea. Unghiile acrilice au o durată de viață mai mare și o rezistență mult mai crescută, acrilul se poate aplica pe unghia naturală sau tips. Unghiile cu acril sunt perfecte pentru persoanele care au probleme cu unghiile naturale, cărora li se crapă sau care sunt expuse des la rupturi.  Atât cele acrilice, cât și cele cu gel se pot decora după bunul plac. Pe ambele se pot aplica modele, piercing-uri, chiar și decorațiuni tridimensionale. De asemenea, se folosesc și diverse aplicații pe extensiile de unghii, dar și în interiorul unghiei, tehnica numită „aquarium effect”. Se pot aplica pene, flori uscate, foiță de aur sau argint, glitter, scoici pisate, dantelă, cristale în diferite forme și mărimi.

În plus, ambele tipuri se pot purta lungi sau scurte, pătrate sau rotunde.

Unghiile false sunt mai rezistente. Unul din motivele pentru care femeile apelează la astfel de tehnici este timpul de rezistență.  Unghiile false se întrețin în principiu la trei sau patru săptămâni și rezistă până la patru luni, după care se recomandă reconstrucția lor. Costurile variază foarte mult, în funcție de calitatea materialelor folosite, de complexitatea modelului, de forma unghiilor și de calitatea artistică a lucrării realizate.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*