Manichiura hit a toamnei – iernii 2016-2017

ojele toamnei

Picture 1 of 11

În zilele noastre tot mai multe persoane observă pentru prima dată la persoana cu care interacţionează manichiura, astfel pentru femeia modernă a anului 2016- 2017, manichiura, reprezintă un element extrem de important.

Tehnicile de manichiură au avansat foarte repede în ultima perioadă, iar nail-artiştii aduc în fiecare sezon noi şi noi trenduri, care prind de fiecare dată foarte bine la femeile din societatea contemporană.

În cele ce urmează vă voi prezenta trendurile în materie de manichiură, care vor face furori în toamna – iarna anului 2016 – 2017:

ojele-toamnei

  1. Nuanţele pastelate:

Paleta de nuanţe pastelate va fi la mare cătare în această perioadă, mai ales pentru femeile muncitoare, care trebuie să înfăţişeze un aspect plăcut, îngrijit, dar lipsit de vulgaritate, astfel nuanţele de la bej, gri, roz pudrat şi până la incolor sunt alternativa perfectă pentru acestea.

unghii-naturale

2. Manichiura în stil gotic:

La pol opus faţă de nuanţele pastel se află stilul gotic, acesta se bazează pe culori puternice, închise şi intense.

Favoritele acestui stil sunt fără doar şi poate: negru, mov închis şi bordo închis. Aceste nuanţe pot fi perfect asociate cu un ruj în aceeaşi nuanţă pentru un impact vizual de efect.

manichiura-gotica

3. Roşu puternic:

Nici în acest sezon senzualul şi încrezătorul roşu îşi păstrează un loc fruntaş în materie de nuanţe preferate.

Dacă o manichiură în roşu aprins, puternic era asociată până acum evenimentelor de seară, acum roşul poate fi o opţiune perfectă pentru manichiura casual, cea de zi cu zi, deoarece femeia anului 2016 – 2017 este una pasională, senzuală şi puternică pe tot parcursul zilei, nu doar la evenimente speciale, aşa că alegeţi să purtaţi cu încredere o manichiură roşie.

unghii-rosi

4. Două culori:

În sezonul rece se observă o preferinţă pentru manichiura în două culori, dar cu condiţia ca cea care predomină să fie una închisă, de preferat neagră, combinată cu succes cu nuanţe pastelate.

manichiura-in-2-3-culori

5. Designul manichiurii:

Favoritele acestui sezon rămân în continuare pietricelele şi strasurile, care lucesc foarte puternic, combinate cu note de glitter (sclipici).

Pe lângă aceste modele frecvent utilizate se folosesc cu precădere pentru manichiurile mai extravagante elemente precum: materiale şi stofe, bucăţi de hârtie sau ziare, lănţişoare, metale lichide sau de ce nu blană.

manichiura-cu-aplicatii-stralucitoare

Deşi acestea sunt favoritele acestui sezon rece 2016 – 2017 mai există câteva trenduri care continuă să existe şi să-şi găsească un loc important în acest trend cum ar fi: manichiura negative space, manichiura french, manichiura metalică, manichiura ombre.

Fie că apelaţi la unul din aceste trenduri în vogă ale sezonului sau nu, de un aspect foarte important trebuie să ţineţi cont: forma unghiilor.

Forma unghiilor trebuie să fie ovală sau migdalată, iar lungimea optimă pentru acestea este cea medie şi naturală.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*