Ce modele de unghii alegem?

Fie ele cu gel, semipermanente sau naturale, unghiile noastre sunt precum o carte de vizită atunci când relaționăm cu cineva. Care sunt însă cele mai în vogă modele de unghii când vine vorba de alegerea culorilor și a tiparelor pe care vrei să le vezi pe unghiile tale? De asemenea, manichiura unghiilor naturale poate fi distractivă având avantajul de a-ți permite să experimentezi foarte des tot soiul de modele și culori, pe când unghiile cu gel semi sau permanent… nu prea. De altfel, unul dintre aspectele primordiale de care trebuie să ții cont înainte să optezi pentru un anumit model de unghii îl reprezintă tipul de unghii pe care îl ai. Pentru a te lămuri, hai să vorbim puțin despre ele.

modele de unghii (1)

Picture 1 of 10

1. Unghiile casante se exfoliază la prima vedere, fiind uscate. De cele mai multe ori, persoanele care dețin astfel de unghii apelează la soluții întăritoare care nu fac decât rău, întrucât unghiile devin și mai rigide. Pentru a duce la creșterea flexibilității, apelează în fiecare seară la un tratament de ulei de migdale. Unghiile tale vor redeveni mai rezistente.

Observație: Unghiile casante trebuie tăiate într-o formă semiovală, cu vârfurile rotunjite. Vor face mai bine față eventualelor loviri.

2. Asemenea unghiilor casante, unghiile deteriorate se caracterizează prin exfoliere cauzată însă de o deshidratare severă. Tratamentul sub formă de ulei aplicat uniform va preveni formarea bulelor de aer; astfel, unghiile tale nu vor mai fi nevoite să suporte exfolierea.

3. Dacă unghiile tale se îndoaie la cea mai mică atingere, cresc extrem de greu peste vârful degetului, află că “fără doar și poate” unghiile tale sunt moi. Întărirea unghiilor moi cu ajutorul unui lac întăritor sau masajul lor cu un ulei de esențial de smochine va duce la însănătoșirea lor.

Observație: Atunci când faceți treburi casnice, mânușile sunt esențiale.

Tips: În sezonul rece, crema de mâini e de trei ori mai necesară pentru tine. Odată ce ai mâinile curate, nu ezita să o folosești ori de câte ori ai ocazia.

Așadar, știi că unghiile tale sunt sănătoase atunci când arată neted și lucios, tari și totodată flexibile. În cazul în unghiile tale nu se regăsesc în aceste însușiri, ei bine, duci lipsă de vitamine sau poate e chiar semn de boală. Înainte să te îngrijorezi, ia o gură de aer și mai citește puțin despre tipurile de unghii în detaliu, dar și despre remedierea lor.

Acum că te-ai lămurit în care categorie se încadrează unghiile tale, te-ai gândit ce modele de unghii ne recomandă profesioniștii? Noi ne-am informat și am citit că la Săptămâna Modei Mercedes-Benz s-au prezentat o mulțime de inovații la capitolul manichiură.

Manichiura spațială a reprezentat cea mai mare tendință din cadrul Fashion Week Mercedes-Benz. Ea vine și ne aduce la cunoștință că o putem purta în toate formele și mărimile. Personalități cum sunt Dion Lee, Charlotte Ronson, Delposo și Zipperman au experimentat dungi sau jumătăți de lună peste unghiile nude oferindu-le un efect foarte modern.

Știu, poate e prematur să îți spun în ianuarie că cea mai dominantă culoare în tendințele unghiilor în primăvară-vară este coralul. Dar cum trebuie să fim în permanență la curent cu tot ce e nou, această informație e mai mult decât binevenită. Veronica Beard, Delpozo, Nicole Miller, Jenny Packham și Alice&Olivia au folosit culoarea coral pe unghii în prezentarea colecțiilor lor.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*