Câteva statistici curioase din lumea industriei unghiilor

Industria unghiilor tehnice este în continuă dezvoltare, aceasta înregistrează progrese uimitoare atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Tehnicienii de unghii sunt acum la mare căutare, căci femeile din întreaga lume, indiferent de vârstă, sunt disponibile să investească în frumusețea unghiilor. Mai ales că acest serviciu le scutesc de o mare bătaie de cap, să nu se mai gândească constant ce fac  cu unghiile, iar ojele clasice, știm cu toții că nu se mențin prea mult pe unghii. Astfel, în contextul grijilor casnice, este imposibil pentru femei să-și mențină unghiile frumoase, neapelând la ajutorul unui specialist. Respectiv, nu este de mirare, că industria unghiilor a crescut atât de mult în doar câțiva ani.

Câteva statistici curioase din lumea industriei unghiilorDe asemenea, aceasta se menține la nivel, căci mereu apar tendințe și produse noi în acest domeniu. Astfel, am pregătit pentru tehnicienii de unghii și pentru curioșii, care ar vrea să aibă un parcurs profesional în domeniul industriei unghiilor, câteva statistici curioase. 

Vârsta clientelor care apelează la un tehnician de unghii

Potrivit Registrului Comerțului din România, încă din anul 2017, existau peste 20.000 de saloane de înfrumusețare înregistrate, care au în spate firme cu activitate pe codul CAEN 7.9602. De asemenea, să nu uităm că la aceste cifre se pot adăuga o multitudine de profesioniști, care lucrează pe cont propriu, căci mai ales în localitățile din mediu rural, această activitate adesea nu este înregistrată oficial.

Astfel, ajungem la grupul țintă, care apelează mereu la aceste servicii. O cercetare realizată de Grand View sugerează că femeile cu vârsta cuprinsă între 18-24 de ani sunt cei mai frecvenți clienți a saloanelor pentru stilizarea unghiilor. De asemenea, cererea pentru aceste servicii este în continuă creștere, din cauza schimbării stilului de viață și a influenței platformelor de Social Media. 

Statisticile Grand View au mai sugerat o nouă tendință „Pe măsură ce oamenii devin din ce în ce mai conștienți de sănătate și de mediu, se așteaptă, de asemenea,  creșterea cererii pentru introducerea de produse cu mai puține substanțe chimice și gel de lac.” Acest lucru poate fi doar îmbucurător, pentru comunități precum Lilly Nails, căci produsele de pe https://www.lillynails.ro/ au respectat toate standardele de calitate de la bun început. Astăzi, tot mai multe cliente își vor îndrepta atenția către produsele ce dețin certificate de calitate, iar gama oferită de https://www.lillynails.ro/ este înregistrată la Agenția pentru Produse Medicale din Suedia. Așadar, dacă lucrezi în domeniul industriei unghiilor, acum este momentul să revezi ce fel de produse le oferi clientelor tale.

Evitarea un „trio toxic”, o tendință clară

„Pericolul industriei unghiilor constă în substanțe chimice, care sunt, de obicei, ingredientele de bază ale multor lacuri de unghii. Așa-numitul „trio toxic” (sau „cei 3 mari”) pe care ar trebui să-l evitați cu orice preț constă din formaldehidă, toluen și ftalat de dibutil. Formaldehida ajută la întărirea ojei, dar are multe efecte dăunătoare asupra organismului și este legată de cancerul pulmonar și nazal. Ftalatul de dibutil este chiar interzis în Europa, deoarece este legat de probleme de reproducere. Toluenul, care este și el interzis în Europa, căci poate duce la dureri de cap, greață și probleme de naștere,” potrivit Deals On Health. În concluzie, am putea spune că noile tendințe sunt clare și acestea se îndreaptă către produsele cu un certificat bun de calitate.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*